Ayseosman Kalp atışlarını hıssettım karnım kaşındı ama bı baktım küt küt küt küt dye sesler hıssettım elımın olduğu yerde suanda 6.5günlük mümkünmü sizce bı
Bbsra Ayseosman bence değil :) bazen karnımızda o tarz şeyler olabiliyo hamile değilkende ben karnımda öyle şeyler hissediyodum :)
EzgiGizemzerOuz Ayseosman malesef mümkün değil kaşıktan atar damar geçiyor hisettiğiniz kendi kalp atılınız yani
Mucizeana Ayseosman mümkün değil 😊 kendi kalp atışını bebeğin gibi hissediyosun imkansız onun kalp atışını karından duyman 😊 ultrasonla 8 haftalıkken duydum kalp atışını ikizlerimin.
Dilara55 Ayseosman canım o kasıktan kalbe giden damar yani anju yapılan damar var ya o herkes hamileliğin başında bebek hareketleri ya da kalp atışı sanıyor ama değil
Mvisss9 6.5 günlük nasıl yani 6+5 haftalık mı ? Senin kendi damarın o 20. Haftasında hissedemeyenler var 6 haftada kalbi bile yeni atmaya başlıyor yani imkansız 😊 biz çok heyecanlı olduğumuz için öyle sanıyoruz öyle olmasını istiyoruz 😊
Ayseosman Hımm sağolun kızlar pusalım çok heyecandım 3.gebelıgımbnm bı baska oluyo oğlum 5yasında kızımda 3:5 yasında nedense bı çok heyecanlı gelıyo bana KESK'e bı an önce oynamasında hısstsem dıyorum kendıme😉😁☺️
Harunnisa Ayseosman canim o hissetigin senin kalbinden gecen bir damar bebegin kalbinin sesini 24 haftadan sonra steteskopla duyulabilir deniyor ki elle duyulmaz o damar ben dr sormustum oda oyle dedi
Ayseosman 3.gebeligim kızlar sezeryanle dogum yapıyorum Nasıl olcak dye çocuklarım şimdiden kardeşim olcak dye heyecanlanıyorlarmış ıkısıde☺️😁😉😂