Selennm [silindi] en kesin kalp atışı 8 hafta diyorlar canım onun öncesinde duyulmuyor anne kendini de bebeği de strese sokabiliyor o yüzden gününü doldur öyle git bence ☺️ Neden kalbi atmıyor bir şey mi olacak diye kendini yemezsin
[silindi] Selennm ya simdi özelde kontrol süresi 10 gün ya ben de 10 gün dolmadan gitsem bir daha para vermeden kalbini duyabilir miyim diyorum haha yoksa ben de bekleme taraftariyim 💖
h_s_1411 [silindi] 6 haftalık 3 günlükken gitmiştim dinlemedik ama 8 haftalıkken gittim dinledik inşallah sende duyarsın canım
Dedimolabilir [silindi] 6 haftalik hamileymisim dr gittim bakmak icin duydum ama cok az normalde o haftada duyulmuyormus yani doktor suan icin erken demisti.
herkesherseyicokbiliyorzaten Ben 9 haftalıktan gitmiştim çok güzeldi 🥰🥰🥰 günlerce aklımdan çıkmamıştı çok netti kalp atışları 💗 o kadar güzel bir şeydi ki İnşeAllah isteyen herkes duyabilir
Smnrbyrm Ben 5.haftada duydum ama çok cılız dı bı hafta sonra gel daha net duymak istiyorum dedi bı hafta sonra çok güzel duyuldu
Miisce [silindi] 7+4 te duymuştuk biz 😍 ay duyar duymaz ağladım inanamıyor insan cok mucizevi bir şey💗