Aydax 2 li tarama testim riskli çıkmadı ama yine de fetal DNA testi yaptırsam mı diye düşünüyorum. Sizler nasıl yaptırdınız
Pullubiber Aydax 2lideki riske güvenmeyin yaptırın derim. Bir yakınımın risksiz olmasına rağmen bebeğinin down sendromlu oldugunu öğrendiler. Bende yaptırdım fetal dna testini
Nehir__ce Aydax Ben yaptırdım ikili üçlü test yaptırmadım direk fetal DNA yaptırdım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı yaptırın bence kafanız rahat etsin
ardaada Aydax bende doktorun önerisi ile ikili testi yaptırdığım gün yaptırdım. Doktorun öne ile genoks firması ile görüştüm temsilcilikleri oluyor. Bulunduğunız yere gelip kan alıyorlar. Ben perşembe günü yaptırdım sonuç henüz çıkmadı bekliyorum
Aydax ardaada evet en iyisi o laboratuvarmış ne kadara yaptırdınız çünkü herkese farklı fiyat söylüyorlar
Gmzbiri Aydax maddi durumunuz uygunsa yaptırabilirsiniz. 2li testten daha yüksek doğruluk payı olan bi tarama testi ama tanı testi değil tabi ki. Benim 4lüde ufak bi risk çıkmıştı önemsenmeyecek kadar ama ben kafam rahat etsin diye yine de yaptırdım.