OndokuzEkim- bende geçen Ekim ayında tedaviye başladım. İlk klomenle başladık pcos olduğu için etki etmedi hemen femeraya başladım yumurta geliştirmek için çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Adet oldum tekrar başladım Kasım sonunda hamile olduğumu öğrendim deger 198 den bı hafta sonra 250 oldu zaten ikinci kanı vermeden kanamam oldu 21 Aralık ta düşük oldu sağlıksız gebelikmis. Çok acı çekmiştim doğurmak gibi sancı vardı 1 hafta sürdü sonra Mart ayına kadar adet olmadım gittim doktora söktürücü içtim adet olunca yine femara başladım 30 Mart’ta 8 Nisan da iğne olmam lazımdı 12 Nisan’da gittim geç kalmışsın yumurta 24 mm olmuş iğne yapamam kanama yapar adetten sonra tekrar gel dedi. Yumurtam O ara kendiliğinden çatlamış megersem ve 27 Nisan’da hiç beklemediğim anda çift çizgi gördüm şuan 17+4 haftalık olduk Allah ol derse olur dua et ve unutma igneden sonra çok takma gün sayma beklemediğiniz bu defa olmaz dediğiniz anda geliyor . Allah tez zamanda sana ve senin gibi bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ☺️💕🤲