Minikbebegim1999 Kizlar dun cok kotu oldum hastaneye kaldirdi eşim beni kusmaktan artık gücüm kalmamişti 4 serum 3 vitamin 4 bulanti ilaci verdiler çok şükür eve geldm bir gece kaldikdan sonra geçti bulantim derken daha da yoğunlasti 11+ haftalik olduk halen devam ediyor nezaman biter bu bulantilar😢
muallimehanimmom5 Minikbebegim1999 prilam ilacını denediniz mi tam bulantıyı geçirmiyor ama en azından kusacak kadar kötü olmazsınız doktorunuza danışarak kullanın
RehoGelin Minikbebegim1999 canım naneli sakız denedin mi yoğun olduğu anlarda beni biraz da olsa ferahlatıyor
Minikbebegim1999 muallimehanimmom5 evet kullaniyorm navazit diye bir ilac yurt dışında olduğum için o gece icemedim bulanti ilacini kusmaktan sonrada sabah saten acilik oldum bugun geldm eve şimdi içiyorum hic beklemiyorum midemin bulanmasini çok zormuş çok
muallimehanimmom5 Minikbebegim1999 ahh çeken bilir ilk hamileliğimde 9 ay bulantım oldu prilam pek fayda etmedi serumlarla durdum ilk 3 ay sizi cok iyi anlıyorum bu hamileliğimde prilam biraz rahatlatıyor ondan dedim doktorunuz size uygun bi ilaç yazar inşallah fayda eder
Hale29 Allah yardmcmz olsun bnde yaklaşık 20 gündür ne yesem mide bulantısı ve kusma su bile icsem kusuyorum prilam hic bir ise yaramadi ,premesis onerdi dr ama onuda almadm açıkçası umarm tez zamnda geçer ve ağızdaki metalik tat🤮🤮🤮
Minikbebegim1999 Hale29 ay Allah yardımcımız olsun çok zormuş gerçekten insan 5 dakikada bi kusarmi artik mide bosaldi kusmaktan zorla kusuyodum biseyde yokdu midemde of hatirlamak istemiyom çok şükür iyiyim okadar serumdan sonra sen nekadarlik hamilesin
Hale29 RehoGelin evet naneli sakız 2 dk dan sonra ise yaramıyor yani kendim icin diyorum buna şükür en azndan bu duyguları yaşayabiliyoruz 5 yıldan sonra olunca ve tedaviyle gececek diyorum allahn izniyle
Minikbebegim1999 muallimehanimmom5 ay cok zor 😢 Allah’ım geçsin biran önce inşallah bidaha okadar kotu olmam normalde sadece bulantim olurdu ve giderdi ama yedigimden mi noldu bilmiyorum oyle kustum iste var verdikleri hap işe yariyor ama kustugum icin oda midemde durmuyor
muallimehanimmom5 Minikbebegim1999 ahhh analık hiç kolay değil canım geçecek inşallah bebeklerimiz için sabredeceğiz inşallah 12-13 haftalardan sonra daha da rahatlayacaksın 🌸
Minikbebegim1999 muallimehanimmom5 onun için dayaniyorum yeterki iyi olsun cekiyorum ama napim elden bisey gelmiyor inşallah bunlarda gecicek sonunda güzel günler bizi bekliyor ya kiz bebek daha cok bulanti verir diyorlar nekadar doğru bilmiyorum annemde bana hamileyken cok cekmis iki erkek kardesim var onlarda okadar cekmemiş
muallimehanimmom5 Minikbebegim1999 benim ilk bebeğim erkekti 9 ay bulantı cektim ilk 3 ay serumlar ilaçlar ben pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Vücudun yükselen hormonlara tepkisi işte rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı kucağımıza aldırsın inşallah