Azizinannesi2
@Deletedmom_30
@Azizinannesi2
@Nnanaa
Hanımlaar hanımlar sakin
Bu postu gördüğümde ilk haftalarda alttan muayene yapıldığını bilmiyodum ki ilk defa duydum birisinden defalarca da doğurmadım daha ilk hamileliğim 😊 yazdıktan sonra da diğer yorumlarda bu konuda bilgisi olan annelerin bunun gayet normal olduğunu hatta bebeğin kalp atışının daha net duyuldugunu okudum
Doktorlara sapık demiyorum o konu çok yanlış anlaşılmış ILK HAFTALARDA ALTTAN MUAYENE YAPİLDIĞINI BILMEDIGIM IÇIN veeee GUNUMUZDE UFACIK BI BEBEKTEN BILE MEDET UMAN PIS ZIHNIYETLI INSANLAR ÇOK OLDUĞU IÇIN olabilir demiştim diğer tepki veren hanımlara da yazdim dolap uygulamasi uzerinden kıyafeti giy yıkamadan gönder 2 3 4 hatta 10 katı parasını verelim diyen iğrenç yaratıklar olduğu ve metre kare başına da 3 sapık düştüğü için böyle bi tepki vermiştim
yoksa doktoru kendim gibi zannettigim , vajinam kıymetli olduğu , çatı muayenesini bilmediğim yada normal dogumda bebekleri leylekler getiriyo diye düşündüğümü zannettiğiniz için değil yani tamamen ILK HAFTALARDA ALTTAN MUAYENE YAPILDIĞINI BILMEDIGIM IÇIN
Ayrıca kadın kadının kurdudur lafı tam olarak sizin gibiler için söylendi sanırım zamanında da şimdi biraz daha kurtçuluk yapabilirsiniz 😘