Elaeyl Merhaba arkadaşlar, sincan lokman hekimde doğum yapanlar sürecini anlatabilir mi, genel olarak memnun kaldınız mı ve hangi doktora gidiyorsunuz,
zty0206 Elaeyl bende hep oraya gittim çok memnun kaldım herşey le çok Güzel ilgileniyorlar Doktorum İbrahim hocayı kesinlikle öneririm mükemmel bir hoca
Aylincanselii Elaeyl Bnde pakize eylem şeker arı ya, gidiyorum 17 haftalık ım suan luk bir sorun yok memnunum
aygulll Elaeyl idrar yolu enfeksiyonu ve bobreklerimde taş ve doğum sancısı vardı sanciyi durdurdular canım şuan 33+4 gunluguz bekliyoruz bakalım
Elaeyl aygulll inşallah vakti zamanı gelince sağlıklı şekilde dogum yaparsınız, genel olarak hastaneden memnunsunuz değil mi
aygulll Elaeyl genel olarak çok memnunum çok ilgililer amin canım hepimiz insllah sağlıcakla alırız kucagimiza
Elaeyl Bende çok memnunum gerçekten herseyi tek tek anlatıyor doktorum, ultrasonda gösteriyor inşallah dogum da güzel geçer
Elaeyl Gkcklc 🥰🥰🥰 gözünüz aydin, sağlıklı hayırlı uzun bir ömrü olsun inşallah Nasıl geçti dogum süreci Normal mi sezaryen mi yaptınız
Elaeyl Gkcklc aminnn inşallah canım, dogum nasıl geçti Eğer müsait olursanız kısaca hastaneden doktordan süreçten biraz bahseder misiniz Etrafımda ibrahim bey ile devam edip dogum yapan kimse yok
Gkcklc Elaeyl 29 ekime gün vermişti ama benim küçük bey 28 eylülde doğmayı seçti 😍 suyum geldi çarşamba sabah İbrahim bey çarşambaları Akay da oluyordu normalde aradım sabah 7 de sağolsun hemen hastanede buluştuk 7 buçukta hastanedeydim 8 buçukta oğlum doğmuştu💙