sacmalamakizim simay6262 Hayırlı olsun canım ☺️ benim de aynen böyle oldu 9 buçuk aylık evliyken doğurdum ☺️
Egelibiri48 Bende ekimde evlenmiştim kasımda hamıle oldugumu öğrenmiştim 😇😅 Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
simay6262 excitedmom- çok uykum geliyordu halsizlik vardı en belirtili olanı da sigara içiyordum ben normalde içemedim tiksindim afedersiniz kustum içeyim derken ordan şüphelendim
anne_gunlugu simay6262 benim bugub gecikmenin 3. Gunu sabah test yaptım fakat birşey cıkmadı ama uyku hali ve halsizlij cok var bu sabah bide ilk defa midem bulandı siz kaçıncı gun test yaptınız acaba
simay6262 simay6262 MomSes yaptım zaten test hamileyim evet ben çıkar mı bu kadar küçükken onu bilemedim ilk gebeliğim çünkü yaşayan vardır diye sordum . Cevap verme zorunluluğun yok senin aşırı kibar söylemlerin sana kalsın
Bfduam Minikbiranneem 14u yumurtlama olabilir mi adetine 1 gün kala olur mu sence:) Öğrendiğinde kaç haftalıktı?
Minikbiranneem Bfduam 3 haftalikti ama daha önceden bir cinsel beraberliğimiz olmadı eşimle ve şuan ki duruma göre doktorum ilk gece kaldigimi söyledi ki reglken bile hamile kalma ihtimalimiz var
Bfduam Minikbiranneem ne enteresan di mi reglken. Ya af edersin ilk gecede ağrıdan tam bi iliski bile olamıyor, bu durumda gamile kalınıyor yonede demek ki. Benim ilk günler tam iliski olamıyordu acıdan ondan şaşırdım.