hiloo hayırLı akşamLarınız oLsun inşaLLah arkadaşLar benim size bir sorum oLacaktı ben ne zaman patates kızartması veya haşLaması yesem direk istifra ediyorum neden acaba çok merak ediyorum bide kıymayı eti görünce kusmam geLiyor bu arada 10+1 oLduk 😍 ama patates kızartmasını çok merak ediyorum 🤔🤔
EzelUnal18 hiloo canım benimde öyle oluyordu bence yağlı olduğu için miğde kaldırmıyor ben kızartma türü hiç yiyemiyordum
Gamzebzk06 hiloo canım ben de tatlı yiyince kusuyorum 14 haftalık oluyoruz gece 12 de fakat tatlıyı çok severdim şimdi hiç zevk alamıyorum
Ozge1008 hiloo 4,5 aydır köfte tavuk haşlanmış mısır ve muzun kokusu bile midemi bulandırıyo. Bi kere tiksindiysen mide kabul etmiyo malesef😊
Mrvygmr Ben de ilk hamileligimde etten tiksindim ama patates deyince akan sular duruyordu bi kızım oldu
hiloo Mrvygmr ya iLk başLarda yiyordum 1 ayLikken faLan hatta boL tuzLu yiyordum şimdi ne zaman yesem hep dikkat etmişimdir kusmam geLiyor ve ne varsa çıkartıyorum 🤔☹️
Eflinisa hiloo canım Bende patatesi yedim mi sanki tuz yerine biri şeker atmış ona çok tatlı geliyo bana miydem bulanıyor bırakıyorum
hiloo EzelUnal18 hakLısın gaLiba tamam ama haşLamasını da denedim çocuğum istemiyor anne yeme der gibi 😂 ne biLim kokusu burnuma vuruyor ama biyandan da çıkıyor çok kötü oLuyorum ama bu bana ii bi ders oLdu bidaha yemem 😂
hiloo Gamzebzk06 bende tatLıyı fazLa aramam canım saLataLık turşusu tuzLanmş saLataLk çok yiyorum ama patatesi yiyemiyorum en sewdigim bişeydi normaLde ama o 3 .cunden tiskindim hatta saLcaLı makarnadan da gözüm görmek istemiyor 🙄😝🤔
EzelUnal18 hiloo ahh ahh hamilelikte çok sevdiğim şeylerden tiksindim inan o yüzden çok sorgulamamak en iyisi ☺️😁😁
Zeynepkizilgul hiloo sız hamilelikten önce patatesi çok seviyordunuz genellikle en çok sevilen şeyler hamilelikte mide bulantısı yapıyor bende taze fasulye çok severdim şimdi görünce bile midem bulanıyor
Minikpanda hiloo Kizartma yagli oldugu içindir aslinda mide bulantilarinda üşütmelerde kusmalarda haşlanmiş patates iyi gelir ama seni haşlanmişin kusturmasi garipp