Sdt3456 Kızlar yaklaşık 1 haftadır uyluk kemıklerim agrıyor oturup kalkamıyorum ve bugunde kuyruk sokumumda agrı basladı. 28 haftalık hamileyim
Topalesra Sdt3456 26 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri hep ağrıyor, ama bir sorun yok çok şükür, bazılarının hamileliği de böyle geçiyor mesela bulantım hiç olmadı ama ağrım oluyor ,herkesin farklı birbirinden
Skdinc Sdt3456 28. Hafta ne oturunca geçiyor ne yatınca geçiyor kuyruk sokumu ağrısı sanırım 20. Haftadan beridir felan çekiyorum. :(
Selamcanim Sevimefealp kemik bozukluğu kilodan kaynaklı artmıştır ağrıyordur. Cinsiyetle bi alakası olduğunu sanmıyorum bu durumun.
Elvan30 Sevimefealp Cinsiyetle hiç bir ilgisi yok. Artan kilo hatta magnezyum eksikliği mevcutsa o şekilde ağrı olur. Lütfen kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyelim 🙏🏻
BeyzaKrks Benm de ikinci hamileliğim bu ve kuyruk sokumu ağrılarım başladı bazen kasıklarımada ağrı vuruyor 21 hafta benm. İlkte de oluyordu bende.
Oznur3460 Bende de oluyordu ama benim 2 fıtık bir bel kayması olduğu için olabilir demişti Dr ve magnezyum kalsiyum eksikliği de yapabilir