Izm123 Sinoz çatlak kremi ve bio oil yağ duydum çok güzel kullanan. Siz ne kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz. 30. Haftadayim şuan yok ama bundan sonra başlar diye korkuyorum
Tugcebanu Izm123 ikisine ek bir de kantaron yağı kullanıyorum düzenli olarak ama yine de çatır çatır çatladım 👀😂
Gmzbiri Izm123 lierac kullanıyorum 32.haftalığım şimdilik çatlak yok sonrası nasip😀 bi de ekstra bio oil kullanıyordum bitti şimdi hindistan cevizi yağı alıcam.
Adensmom8 Izm123 bebe yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 34de çatlamaya başladım bol su içmeme rağmen olacağı varsa oluyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nazerin 3 ncü hamileliğim olacak bio oil Allah’a şükürler olsun çatlağım yok hala ilerde olurmu bilemiyorum 😅
Aysunercan Lireac çatlakları önleme jeli kullaniyorum 18+2 yiz şimdilik catlak yok ama ileriki haftalarda ne olur bilemem 🥰
Ezgican- Izm123 36.haftadayım lierac,Hindistan cevizi yağı ve bebe yağı kullandım şuan için hiç oluşmadı çatlak 🙂 inşallah olmaz bu saatten sonra da
Vicky Izm123 Benim karnimda yok ama bacaklarimda var. Bio oil kullaniyorum. Ancak çatlamadim diyemeyeceğim🤭
mhmmddgc Izm123 Bebek yağı kullanıyorum. İlk gebeliğimde lierac kullanımıştım 27 kilo almama rağmen çatlamadım.
Cananyildiz Izm123 ikisinide denedim yağdan memnunum natural olanı sarı renk. Sinozdan hic memnun kalmadım kullanmıyorum hem anlık bi yanma hissi veriyor hemde güzel nenlendirmiyor bence.
Trilece Vaselin baby kullandım bazen de avakado yağı sürdüm amma ve lakin çatır çatır çatladim göbeğim şuan dallı budaklı ağaç misali 🤭