Misseyma Açılma sancı bsy cikmadi 5 gün içinde doğum yapmazsan acilden gir suni sancıyla yatış verelim dediler bana bugün kontrolden geldn devlet twkipliym
Annehayalim Ecee_0661 kasılmalar sancılar var baya 2 haftadır rahimde yumuşak ama asla açılma yok parmak ucu demişti hala okadar. Birde bir iki gündür karnım düşmüş gibi sanki asaga
Ecee_0661 Annehayalim Hmm anladım bendede regl olucakmışım gibi bel ve sırt ağrısı var geçmeyen sancılarda yavaş yavaş başladı birde sizde ishallik varmi bende iki gündür başladı herkes ishallik doğum belirtisi diyor ama bakalım göreceğizz öylemi 🙈
Annehayalim Ecee_0661 benim tam tersi sanki ya gaz sancisi oluyor 🤭 bebek tüm vücudumu sıkıştırıyor patlamaya hazır bomba gibiyim hayırlısıyla doğursaydik ya de 41 e kadar beklicem diyor
Mehmet_fatma Ecee_0661 ara ara oluyor karnım taş gibi oluyor üsten alta doğru baskı oluyor, beklemedeyim bakalım yalancı sancılarla devam😬
Ecee_0661 Mehmet_fatma Hmm hayırlısı olsun bakalım bendede sırt bel ağrısı var vajinada çok ağrıyor sancılarda şiddetli girmeye başladı ama düzenli degiller afedersiniz sizde ishallik varmi ishallik dogum belirtisi diyorlar bende üç gündür var ama çözemedim doğumla alakalı mı acaba
Mehmet_fatma Ecee_0661 evet var bı bakmışsın kabızlık bı bakmışsın ishal olmuşum.bide uyandığım zaman oturamıyorum sanki alttan dikişim varmış gibi .
Ecee_0661 Mehmet_fatma Evet o dediğiniz bendede oluyor altta sanki dikiş varmış gibi zor kalkıyorum zor yürüyorum