Ruyahilal Ezgiioz ben de semavi ulusoya gidiyorum canım çok memnunum aklında bulunsun alternatif dr ihtiyacın olursa :)
Bebikkcik MrsElifg muayne 350 tl doğum ücretlerini zamdan sonra sormadım 2 ay önce 4500 tl idi normal doğum
_Sahra AsliHa bende bahata gidiyorum Aysen hanıma hastaneyi pek beğenmiyoruz açıkçası ama doktorum çok ilgili seviyorum o yüzden orada doğum olacak Allah nasip ederse siz hangi doktorda takiplisiniz
meryemesra Bebikkcik hangi doktora gidiyorsunuz acaba..? Memnun musunuz..? Hastaneden, ortamdan, fiyatlardan.. ?
Bebikkcik meryemesra Seylan hanıma gidiyorum çook memnunum çok iyi bir şekilde anlatıyor konuşuyor sen sormadan bilgi veriyor. Zamlardann sonra fiyat 300 küsür oldu ama bence iyi bir hastane gidenlerin hepsi memnun
Cemre121 AsliHa Bende Betül hanıma gidiyorum açıkçası benimde şikayetim aynı, ilgili değil, ne ikaz eder ne tavsiyede bulunur, onun dışında naif kibar güler yüzlü de bir hanimefendi ama ne bileyim, şuan arayış içerisindeyim
Bus_er AsliHa bahat medigold memnunmusunuz ben gop yeniyüzyılda yapıcaktım fiyatları cok arttı cok kararsızım
Ysmkrkpln Elif_ileri ben ali metin celepe gittim birkere ama emin olamadim daha iyi bir doktor varsa orada diye
egesmommm EdanurAkyuzoglu ben gitmedim ama ablam gitti kendisine doktordan da hastaneden de memnundu ki hamile değil normal kontrol için gitti. Ama anlattıklarını kendi doktorumla kıyaslayınca bana pek ilgiliymiş gibi gelmedi. Bir de özel sağlık sigortaları olmasına rağmen çoğu test için ayrıca para istemişler.
Mysaa EdanurAkyuzoglu ben şimdi tesadüf gördüm yorumunu o doktor çok ilgili ve bilgili bi doktor görümcemin doktoru 4 senedir ondan başkasına gitmiyor o hastaneye gideceksen Tülay hanımı bırakma canım
Elif_ileri Ysmkrkpln ben yıldız eren çetin den o kadar memnunum ki anlatamam… eğer hala arayışınız varsa muhakkak Bi şans verin 😊 odaya hep stresli girdim (kendi yapımdan ötürü) çıkışım hep yüzüm gülerek rahatlamış olarak oluyor çok şükür 🥰
Elif_ileri Ayseakbulut inanın ben de doğum fiyatını çok merak ediyorum ama bebişi görünce mutluluk heyecandan hep sormayı unutuyorum 🤭 özel sağlık sigortamız var bizim muayenelerde sadece 15₺ ödüyoruz ama Bi daha ki ay ben de muhakkak sorucam doğum fiyatını.