Cananyildiz Ozlemdrn bende 30 olacağım yemek yiyorum sonrasında hemen açlık hissediyorum birseyler yiyesim geliyor napacagız 😂
Cinarveannesi Ozlemdrn 31+2 sadece karpuz yiyesim geliyor bu ara sıcaklar, mide yanması, uykusuzluk açlık hissetmez oldum.
Ozlemdrn Kbra52 Bende bebek oynuyor acıkıyorum oda çok acıkıyorum şimdi dr yedim doymadım sanki tuaf oldum bugun
Ozlemdrn Cananyildiz valla ben şimdi 2 salatalik yedim hala açım bilmiyorum ki kilo almak istemiyorum 🤣🤣🤣
Pasalarimmmmm Bende bugün itibariyle 30 oldum vallahi ben biraz yesem nefes alamiyorum çatlıyorum sanki yemekte pek aramiyorum kilolu kaldım hamile 12 kiloda verdim😂😂😂
Ozlemdrn Cinarveannesi Bende çok seviyorum karpuzu taki güzel karpuz bulamayan kadar biraktim🤣 valla 30 bu kadar mı zor mus ya dediğiniz gibi sıcak uykusuzluk dshs bidr basıyor bebek kasigim agriyo karnim kocaman sanki 68 gün nasıl geçecek yaa aglicam🤣
Cinarveannesi Ozlemdrn valla ben karpuzu çok iyi seçerim daha hiç kötü çıkmadı sjsjjs.😁 Zaman da artık geçmiyor durdu sanki.
Pasalarimmmmm Ozlemdrn ay bilmiyom vallahi kaç saat olmus yiyeli hâlâ nefes alamiyom üstüne sıcaklar arttı hepten yedik ayvayi
Kubgkm Ozlemdrn midem büyümüş olabilir canım bende tam tersi yemek yiyemiyorum açım yemek istiyorum azıcık yiyorum midem almıyo gerisini 😔
Misssitare Ozlemdrn bizde 31 haftalık olduk gece aç uyanıyorum uykumun arasında bir tane muz yiyip yatıyorum. Gün içinde de sürekli yeme halindeyiz🙈
Gmzbiri Ozlemdrn ben de öyleyim otuzlu haftalara gelene kadar azcık yiyodum. Otuzdan sonra doymak nedir bilmiyorum🤭
bebegimveben35 Ozlemdrn kesinlikle bende öyle hep bişeyler yeme isteği var doyma hissim koybolmuş durumda bide hazımsızlık var ikisi hiç iyi gitmiyor 🤦🏼♀️😀