Semaan winterwitch ben bu takımı aldım dedigin gibi hepsi saten dantel işleme yaşımdan agır takımlar bu daha spor geldi bana kumaşıda çok rahat trendyoldan almıştım
miracyusufveberilmoms winterwitch lohusalık bence cok klişe yaa aerık herkes düğmeli sonradan giyebilceği gecelik pijama takımı alıyor. Ben öyle tercih edıcem
Hunilininbirii dantelli lohusa takımlarını sevmediğim için böyle bişey aldım kumaşı yumuşacık önden bağlamalı kullanışlı
elzkys Hunilininbirii aldınız mı site güvenilir mi kumaşı falan nasıl pamuklu mu bende troid sorunu var çok terliyorum istem dışı pamuklu dışında birşey mahvediyor çok güzelmiş bende siteyi gezdim ama kumaşı konusunda çok tedirginim
derinnguney winterwitch suwene bi bak derim ben gecelik sabahlık birde alt üst pijama takımı aldım oradan
goktugunannesii winterwitch alt üst takım LCW den gecelik takımımıda Instagram papillonhomewear dan aldım hepsinden çok memnunum. LCW de hala çok güzel pinamalar görüyorum alasım geliyor 😀 mutlaka bak imkanın varsa büyük bir mağazasına gidip bak hatta.
Arvenveannesi Menek16 sabah sizin linkinizi gördüm çok beğendim aldım hemen 149 tl idi. Yorumları okudum herkes çok memnunmuş zaten. Az önce baktım yani aradan bir kaç saat geçmiş fiyatı 199 olmuş. İyi ki almışım teşekkürler size🙏
Menek16 Arvenveannesi Ah çok sevindimm inşallah sizde memnun kalırsınızz eskiden indirim beklerdik şu ara almadığımız her an zam geliyor gerçekten hayret ediyo insan 🤯 güle güle kullanın güzel günler de inşallahh 🥰
irembill winterwitch https://ty.gl/33xh8y95gy en sade ve sonra kullanirim diye bunu bulabildim. Birazcik tuzlu ama indirimden almistim.
Delimavi Bugün mağazalara baktım kızlar hem çeşit yok hemde 700 tl den aşağıya takım yok. Üretim çok azalmış satıcaların dediğine göre internetten almak daha mantıklı
Humeyrayesil Gecelik-sabahlık olarak trendyoldan penye mood a bakabilirsin.Güzel kumaşı penye ama şık oluyor rahatlık açısından da gayet iyi 😊
cgnduru winterwitch Ben böyle bir model tercih ettim, üzerimde fotograftakinden çok daha güzel ve şık durdu tavsiye edebilirim ❤