Esratayes winterwitch Instagramdan site life diye bir sayfa var ordan aldım ben fiyat olarakta çok uyguna geldi
Kader_p Lcwden aldım bende sabahlık gayette günlük yaşamda da giyilebilir yarım kol ve kollarında dantel detaylı fiyatları da uygun oluyor outlet ya da internet sitesinden bakabilirisn
Glshkyk Kahvesever 😁 benim ki 2 gün önce geldi kuması çok güzel incecik tiril tiril umarım seninki de güzeldir 😇🥰
Deletedmom623737 Mamakaralis Canım trenyol sipariş bölümünden baktım ben 8 aylık hamileyken almıştım üstünden tam 7 ay geçmiş ürünü kaldırmışlar baktığım da siteye girmiyor ürün bulunamadı diyor 🥺
despina234 LCW veya suwen in anne koleksiyonundan bakabilirsiniz yumuşacık çok güzel modeller var. Ben Suwenden bir takim aldım sabahligi Penti mim koleksiyonundan aldım.
ZeynepAlbyrk winterwitch Bnde lc waikiki aldm banada yasliisi gibi geliyor lohusa takımları yuzden penye sectim. Linkini kopyalamaya çalıştım ancak olmadi. Baskılı kisa kollu emzirme ozellikli hamile gecelik yazarsaniz sitesinden bulursunuz. Yine lc waikikiden duz gri sabahlik alip takim yaptım. winterwitch
happycat Ben pentiden 2 hamile pijama altı ve 3 tane emzirme atleti özellikli pijama üstü vardı onlardan aldım. Lohusa takımları gereksiz pahalı ve sonrası için kullanışsız geliyor.
Ftmsvn https://ty.gl/uptf0u2wo5 Bunu aldım iki rengini de gerçekten çok kullanışlı . Çok güzel geldi . Tavsiye ederim
sunset_momy Fatma-onal bende niyetlendim alacaktım yatakta saten kayıyo rahat ederim die 😄 sonra dedim yanarım sıcaktan vazgeçtim. Eylül gibi doğum. Sizin ne zaman ?
Fatma-onal sunset_momy benimde Eylül 7. Boşver 1 gün de yanalım gitsin her zaman mı doğuruyoruz fotoğraf felan çekerken daha hoş gözüküyor ben bir takım daha aldım askılı daha sonrasında onu giycem