BeyzaF Sehrbnon122 bende alıp saklıyorum bazılarını annemle ablam hediye aldı sanıyo garibim üzülüyorum da ama napayım 😅
Meresss Sehrbnon122 evim için değişik şeyler almayı çok seviyorum sanırım bunun yeri bebişlerime kıyafet ve tokayla değişecek😄
Sehrbnon122 Meresss bende suan ayakkabı cana elbise falan alıyorum 21 haftalık ikizlerime hamileyim ve bebişler dogunca onların eşyalarına takıntılı olucam galibaa bahaha bebekler daha önemli bizim için desene
Meresss Sehrbnon122 valla öyle ben başladım bile 😂tokalar cicili bicili şeyler dayanmıyorum gözüm kendimi bile görmüyo
biruykusuzanne Sehrbnon122 kimisinin zaafı da alışveriş oluyor öyle mutlu oluyor boşver bidaha mı gelcez dünyaya alın gitsin 🙂
Sehrbnon122 biruykusuzanne ben ayakkabı yaa her elbiseye baska ayakkabı uydurmaya calısıyor um deli gibi hahaah
minik_koala_ve_annesi Sehrbnon122 cok seviyorum canimda artik evde koyacak yer kalmadi daha hic kullanmadigim fincanlar var kutusuyla bazanin altinda duruyor
mylittlebabym Mutfak eşyaları, tabak çanak bardak tencere kek kalıbı🙈 birde makyaj malzemesi tabiki.😌
Sehrbnon122 mylittlebabym öncelikle her postumda cevap verdiğin beni yalnız bırakmadığın için tenkyuu güzelim.. Ve takıntılarından bende de var yaaa mutfak asıgıyım
tontonhanim Kesinlikle mutfak ürünleri 😂😂 ciddi anlamda yemek yapmayı sevmiyorum mutfaktan çıkmak istemiyorum sürekli çeşit çeşit biseler hazırlamak istiyorum tabi bunun içinde hazırlık ve sunum gereçleri lazım 😂😂😂😂
Meliisa Sehrbnon122 elbisee vazgeçilmezim bizim tanıdığın var Allahtan toptan geliyor yurtdışından çok güzeeleer içine girip çıkmak bilmiyorum 😁😁
Meleq Sehrbnon122 toz bezi😄🙈her markadan var yedek dolabım dolu ama hala elim gidiyo..kendim için de eşarp çok alıyorum..