Sehrbnon122 Benim ayakkabı ve çantaaa Allahım ne kadar alsam sanki yok diyorum ayakkabı özellikle aynı modelden 3 tane var yani öyle diyim sizlerin peki?
sherwoodTR Sehrbnon122 kolye, küpe, incik boncuk…takı dolabım ağzına kadar doldu hala daha bir takıcı görsem girmeden geçemiyorum
girl_boy_annesi Sehrbnon122 benim almakta bıkmadığım hiç bir şey yok kıyafet ve ayakkabı takıntım yok sadece kızım için biraz toka takıntısı olabilir 😂
yalcin_sevda sherwoodTR valla size değişik gelebilir ama kahve fincanı desem, hem çok ilgimi çekiyor hemde seviyorum kahveyi sunumu falan almaktan da asla bıkmam (tabi eşim durdurmasa).
Bayancorek Sehrbnon122 Ayakkabı 🌸 ve komik olabilir ama çorap.😂 Üstelik giymeyede kıyamıyorum çorapları, 70 çiftten fazla çorabım vardır çeşit çeşit açılmamış ; alıyorum paketliyorum kaldırıyorum. 🙈🤧
Aysnr11 Bayancorek Bende bir tek bende var bu takıntı sanıyordum 😂 çorap delisiyim bende bi sürü olsa bile her girdiğim mağazadan almadan çıkmamam ama ben çeşit çeşit giymeye bayılıyorum alıp saklamıyorum 😄😄
hilalhanim Sehrbnon122 Aker ve armine vakko kalitesinde değil o yüzden Aker’i armineyi eskisi kadar tercih etmiyorum 🙄
Dilsay Sehrbnon122 Ya ahahshah😂😂😂😂 Aşığım ya o aslana😂😂 Birde terlik ve çanta hastalığımda var🤷🏼♀️Taşlı terliklere bayılıyorum 😍
miranmomsss Sehrbnon122 kesinlikle çanta ve çorap öyle etiketli dursun evde çoraplar yeni yeni giyilmemiş hep olması lazım mutlu oluyorum öyle😂😂