Aysekalkan Kubraa033 😔idrarın gerektiği kadar heziri suzmememsi vücut da tutması ödem toplaması eskile albüm der buna moderin tıp adı protein kaçağı
Tutkuuuu prenseslerblogg Evet toz verdi ütüleme dışında hepsini yapıyorum sanırım onuda yapcağızzz artıkkk gerçekten zor ya
Gulpembe_10 elifffyildiz1 yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim ne bileyim gerek duymadım dedim sonuçta hepsi aynı yerden bakıyor çünkü kendi gözlerimle gördüm ultrasonu sadece kese simsiyahtı yani inşallah görünür Allahtan umudumu kesmiyorum nolur bana da dua edin 🙏🏻🙏🏻
elifffyildiz1 Gulpembe_10 inşallah 🤲🏻 Rabbim dualarınızı kabul etsin en hayırlı olanı bize nasip etsin
Aloneanqel Ezgi2727 19 Ocak benim ki de erkek Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız ikimizde inşallah 😍😍☺️🙏🏻🙏🏻
Kilicbebek 2baby1moms 😂😂 bende 6. Ay kontrolüme gittiğimde yapılan testlerde hamile olduğumu öğrendik ihtimali bile yoktu hap ile korunuyordum nasip sağlık durumum iyi değil ona rağmen mucizeyi yaşıyorsunuz dedi çok ağladım hiç istemiyordum bebeğim çok zor bir tane bana yeter diyip çok büyük konuştum.. konuşmamak gerekiyormuş yazarken bile zihnimde canlandı o gün hala ağlıyorum🙈
2baby1moms Kilicbebek bende şok Oldum kızım çok küçük ve çok zayıf yemek yemiyor 9 aylık olmasına rağmen napim bilemedim
CaglaTanyeri whitemoon Kasılma rahim kaslarının kasılması, sizim oradaki kaslar çalışmaya başlamış olabilir. Ne tarafta olduğunun pek önemli olduğunu sanmıyorum ama doktorunuza sorun isterseniz. Benim de üstte oluyor şu an siz diyince düşününce farkettim 🙂
Kilicbebek 2baby1moms şuan bir şekilde yaşam onlarla devam ediyorda dünyaya geldikten sonra asıl kriz başlayacak gibi 🤦🏻♀️ Olabildiğince düşünmüyorum allah yardımcımız olsun
Rabia_1658 bir_pasa_annesi eveeett hem sanki çok çabuk geçti gibi geliyor sonra bir düşünüyorum kabus gibi günler geçirdim ne kolay geçti ya oluyorum 🤣 ama çok şükür yarıladım nerdeyse 🥰