2baby1moms ___Havva27 yok progestan kullanmıyorum doktorum bulantı için prilam verdi vitamin olarak ta folik asit kullanıyorum siz
2baby1moms Kilicbebek bizim durumda aynı sayılır benim kızım da 9 aylık şuan ve 11 haftalık gebeyim 🙈🌺
Kilicbebek 2baby1moms ahh allah kolaylık versin isteyerek olmadı benim çok üzgünüm bu konuda umarım herşey kolay ve güzel olur bizim için. Sağlıkla doğum büyüsünler
Cagla1750 Mel378 gittim ama biraz erken gitmişim heycandan 🤣 kese görünmedi 4+1 de . Beta hcg 811 cıktı yüksek olunca gideyim dedim . Doktor 1 hafta sonraya randevu verdi ozaman belki keseyi görebiliriz dedi 27 sinde gidicem inşallah görürüz keseyi
Mel378 Cagla1750 hahaha ben gitmedim bende bu haftaya ya da haftaya randevu alcam kese görünür inşallah😂
Krnn1 AsliHa yarın 26 hafta oluyoruz. Bacağım çok uyuşuyor ayakta yarım saat bulaşık yıkasam hemen yanıyor. Daha şimdisi böyleyse ileriyi düşünemiyorum
Gly76 AsliHa kız :) bende de pek bişey yok ama 2 gundur bel agrim var ozellikle uzanip kalktigimda dahada cok yogun oluyor :) persembe kontrolum var bakalim ne dicek doktor.
Seda_domrul1103 Ben de 36+5 oldum çok az kaldı ama güzel annişler size birşey sormak isterim ayaklarım ödemden dolayı çok şişti ne yaptıysam geçmiyor ve alt ve bel agrım var sizce doğum yakın mı dır ?
Cagla1750 Mel378 iyi yapmışsın bekleyerek böyle erken gidince kese görünmeyince umutsuzluğa kapılıyor insan ☺️ Güzel haberler alırsın inşallah 🙏🏾