Aag06 Deletedmom623737 malesef yaaa malesef soyle gitse icerde kendi kendine oynasa falan nerdeeee o bebe tipi bana denk gelse şaşarim
Semaan Deletedmom623737 erkek çocuk felaket yaramaz yani anlatamam sana herseye hayır der kreşe başlıcak nasipse eylülde belki dedim el becerisi gelişir konuşması biraz geriden geliyor onu halleder falan bakalım haftayada ikincisi geliyor oda erkek 🫣
cutiebun Deletedmom623737 şimdi de diyo gezmeye gidelim la senin annen baban gezmeyi seven birileri değil ki bu gezme aşkı nereden geliyor sjsjjs😂😂😂😂
Deletedmom623737 Semaan Allah kolaylık versin canım valla herkes öyle diyo çok enerjik yaramaz oluyorlar diye benimki de erkek 5 aylık daha
Deletedmom727272 Kıpırdanan bebe zevkini çıkarma. 20 hafta bekledim de neredeyse😂Bir de gün içinde fotosuna bakıp bakıp öpücük atmaca. Aşık mıyım ne?
Aag06 cahillesohbetikestim yakindir tam yurumesi Siraliyor bi kac saniye tutunmadan durrmaya calisiyor falan br iki haftaya yurur Yururde ne fayda yine bana yapisik tepemde kucagimda 😫
cahillesohbetikestim Aag06 oyy maşallah ona kız benim oğlan da öyle ya emeklese biraz rahatlarım diyorum ama huylu huyundan vazgeçmicek herhalde 🤣
Hatice3558 Deletedmom623737 40+5 doğum başlamamasından aşırı gerginlik ve stres bununla gelen baş ağrısı aşırı terleme uykusuzluk 😵💫