Ba_momss HuyumKurusun_ kanka yoğun günler deyim bu kız durmuyo Amcamlar geldi yurt dışından oğluna sünnet yaptık telase düğün dernek derken eve gidicez annemle yarın bu seferde evi döküp temizliycem giremiyorum bu aralar evet
Nahirep Momandmom ay bendede aynı sıkıntı var şuan için yanıyor sanki Şili biberi yemişim gibi 38 haftalık olduk halen geçmedi
Kbraemirim_ 13+6 kirkbinkere masallah subhannallah tek modum gozlerimi kapatıp 8 yıldır hayalini bile kuramadığım anları gözümün önünde canlandirarak geçirmek tabi o sırada bi uykuya derin dalmalarim da olabiliyor 🤗🤭🤭
Guzide98 Minikbiranneem bende aynı 😢 ve Protestan iğne acısı mide bulantısı baş ağrısı kusacak gibi olma kusamama 😢😢
umran__ Minikbiranneem prilam içmiştim ben çok iyi gelmişti en azından ayağa kaldırdı içmeye başladıktan bir kaç gün sonra işe yaradığını farkediyosun. B vitamini türevi. Dr yazmıştı. Denemediysen dene muhakkak. Birde arkadasımın dediği gibi ekşi elma. Salatalık👌🏻
Minikbiranneem prenseslerblogg inşallah geçer mutlaka yapicam dediğinizi eşim bugün 4 te isten çıkacaktı 4 e kadar zor ayık durdum bayilicaktim resmen
Minikbiranneem umran__ ay prilambende kullandım ama bana hiç etki etmedi canım nedense ya etrafımda ki herkese de iyi gelmiş ama doktor bana zofer de verdi beni o da kesmedi kendi kendine geçmesini beklicem mecburen