Minef Deletedmom623737 benim mod bu sırlar yorgun çok çabuk yoruluyorum 30. Haftadayız artık yorucu her hareket eşime ayrı bi gıcığım çevredeki herkesle kavga edesim var 😂😓
csmaknc Deletedmom623737 37+3 karnım düştü ne zaman gelir acaba diyorum salı günü temizlik yapılacak dip köşe o zamana kadar gelme çocuğum diyorum 😂
oykubrakpnar Benim modum eşimle öyle böyle değil baya bi kavga edip ondan sonrada hüngür hüngür ağlayasım var. Ama hep içime atıyorum
ceren_1411 Deletedmom623737 1 haftadır doğum yaptım ve kaynanam benimle 🥴🤢 siz anladınız beni🤬delirmiş durumdayım bu teyzem gibi
Muge_K Deletedmom623737 ben geçen gittim gezdim ama göremedim link varsa rica etsem atabilir misiniz ?
Muge_K Deletedmom623737 buldum yeterli oluyor mu peki ben oğlumun odasına almayı düşünüyorum da odamda küçük bir tek bu sifonyerden alsam gardrop almasam yeterli olur mu ?
Kaleboynutuba Deletedmom623737 2. Trimester şişlikleri birden büyğyen göüşüm zırt pırt ağlama ve kocasına yapışık gezmek isteyen ona daha da düşkünleşmiş bi acemi anneyim
seyma9188 Deletedmom83940 Ben de öyle yaa her şeye ağlıyorum.Dün bi video izledim kız babaları ile ilgili ben babamı özledim diye ağlamaya başladım.Babamı aradım konuştum telefonu kapattım daha çok ağladım.🥲🤣
Deletedmom623737 Muge_K tabiki olur canım çekmece içleri çok geniş battaniyeleri bezi ıslak mendilleri hep içinde
prenseslerblogg Deletedmom623737 ay bende şuan 36+6 dayım sonlara geldim böyle uçan sineğe ağlayasım geliyor niye acaba 😂😂
seyma9188 prenseslerblogg Hepp hormonlardan ötürü yaa 🤣 Kocamı bazen çok seviyorum bazen de bi kaşık suda boğasım geliyor ruh halim o kadar feci yani 🤣 Yazık adamcağız da ne yapacağını şaşırdı alınganlığımı saymıyorum bile🤣
prenseslerblogg Minikbiranneem ah kuzum Allah yardımcın olsun bende çok zorlanmıştım günde 7 kere kustuğumu hatırlıyorum da 🥹 bana prilam ilaç ve elma çok iyi gelirdi sende bi dene istersen 😊
prenseslerblogg seyma9188 al benden de o kadar hele akşamları ateş basıyor Alllaaahh yanıma yanaşmasın kimse menopozlu kadınlar gibi uçan sinekle kavga ediyorum 😂😂