Deletedmom623737 yaramaz bebitoyla odasındayız uyku nedir bilmez olduk sizde durumlar nasıl 🙈🧡 bu bebemin modu ![(https://) buda benim kskfks
Merve201119 Deletedmom623737 sözlü mod bildireyim 11 yaşında oğlum bahçede bisiklet binmek için evde vır vır ediyor yemek saati izin veremiyorum 3 yaşındaki oğlum oyuncağını bulamıyor evde o ayrı bağırıyor ben tırmanmaya az kaldı modundayim😁
Melahatakca Deletedmom623737 benim moodum da eşim PS oynuyor bende ev işlerini bitirmenin haklı grurunu yaşayarak uzandim bebişin hareketlerini dinliyorum 😂 bunlar iyi günlerim şimdi yan gel yat seneye bu günlerde saatlerde yatmak için yer arıyor olacağım 😂😂
Deletedmom623737 Deletedmom83940 tadını çıkar ahahah 3.tremester de böyle geziyorsun ortalıkta çünkü 🥴🥴🥴🥱🥱👿👿
Deletedmom83940 Deletedmom623737 ay yok ya ağlamaktan nefret ediyordum zaten duygusalım şimdi herşeye gözüm doluyor 😂
prenseslerblogg Deletedmom623737 ay bende şuan 36+6 dayım sonlara geldim böyle uçan sineğe ağlayasım geliyor niye acaba 😂😂
prenseslerblogg Minikbiranneem ah kuzum Allah yardımcın olsun bende çok zorlanmıştım günde 7 kere kustuğumu hatırlıyorum da 🥹 bana prilam ilaç ve elma çok iyi gelirdi sende bi dene istersen 😊
Guzide98 Minikbiranneem bende aynı 😢 ve Protestan iğne acısı mide bulantısı baş ağrısı kusacak gibi olma kusamama 😢😢