Htcdyoglu Esrauysal 29 Haziran’da gittim en son onda sadece kese göründü ondan sonrada gitmedim bu hafta içi gidecegim
Esrauysal Htcdyoglu bende öyle oldum biliyormusun kese oluşmuş dış gebelik ola bilir şu zaman gel demişti bu gitmem de o kadar korkarak gittimki ya yoksa diye iki üç gün oluyor ben gideli şükür gördüm kalp atışını dinledim inşallah sende görürsün
Htcdyoglu Esrauysal ayy benim halimden en iyi siz anlarsınız bende devlete gitmiştim doktorda ilgili değildi sadece kese oluşmuş daha küçük dedi o zaman beta HCG degerimle 2 3 haftaliga denk geliyordu beni bilgilendirmedi bile şimdi de elim yuregimde korkuyorum biraz
Htcdyoglu Esrauysal o gittiğimde bebek gorunmemisti inşallah bu sefer hem bebeği hem kalp atışını görürüm😊🤲dua edin
Esrauysal Htcdyoglu inşallah canim sana geç döllenme olmuş diye bir şey söylendi mi yoksa dinlersin görürsun bu zamana kadar muhtelen benim gibi oldun sende
Htcdyoglu Esrauysal ya benim doktorum aşırı ilgisizdi bana hicbisey söylemedi sadece kese olusmus daha çok kucuk 1 hafta sonra tekrar geld dedi bu sefer başka doktora gideceğim insalllahta duyarım sizde mide bulantısı falan ne zaman basladi
Esrauysal Htcdyoglu kız ben devlette bi doktora gittim yemin ederim it gibi ne sordu ne niye geldin noldu etti dedi bilgisayardan baktı kendi kendine konuştu bende sinirlendim var mı yok mu ben onu öğrenmeye geldim onu bile bilmiyorum dedim ona o gidişim bidaha gitmedim sanki şey bakar gibi davranıyor insana
Esrauysal Htcdyoglu sendende razı olsun cano migde bulantısi iki hafta önce falan başladı üç kez falan anca istiğfar ettim bulanıyor geçiyor şimdilik
Htcdyoglu Esrauysal aaa evet valla benimkide ultrasona bakıp kendi kendine konuştu daha bana içerde hasta var susar misjn diyor içerde hastan var beni niye alıyorsun bende öylesine denk gelmiştim o doktor korkuttu biraz gozumu
Esrauysal Htcdyoglu ahahah seninkide baya şey olmuş 😂😂benim ilk hamileliğim nedir bilmiyorum nasıldır bilmiyorum bi hevesle gittim noldun bi çalım bunlar 😂😂
Meerve-um Benim son adet tarihim 20 Haziran. 3 temmuzda aşılama yapıldı ve 18 haziranda pozitif çıktı testim kan testinde falan da pozitif çıktı acaba aşılamanın olduğu ilk gün gebelik oluşmuş mudur? Hesaplamayı 3 temmuzdan itibaren mi yapmalıyım
Htcdyoglu Esrauysal benimde ilk hamileliğim o hastaneye bı hevesle girisim var bide azar duyup cikisim😁😁😁