northandmother Ya dun gece karnimda agri basladi biraz da bulantim vardi bel agrimda var. Gecer diye bekledim belki yedigim bisey dokunmustur gaz sancisidir filan diye dusundum. Gece 3 te uyandim hala devam ediyor cok siddetli olmayan adet sancisi gibi. Uyudum 1 bucuk saat sonra filan sabah uyandim hala ayni sanci. Kizima kahvalti hazirlarken baktim soguk soguk terlemeye basladim bu sicakta. Doktoru aradim dogumhaneye git nst baglasinlar dedi gittim. Nst de sanci cikmadi. Doktor bazen nst de cikmaya biliyor aciklik kontrolu yapilsin alttan dedi. Erken dogumu tetikelr diye istemedim once ama mecbur kaldim baktirdim acikligim yoktu. Doktor yinede ciger gelistirici igne yapalim her ihtimale karsi dedi. Istemedim dedim hocam belki gaz sancisi ne bilim yedigim bisey dokundu. Gaz sancisi bu kadar surmez dedi onlemimizi alalim dedi yaptirdik mecbur igneyi de. Ben acaba gereksiz yeremi yaptirdik diye endiseliydim ama hala devam ediyor o adet sancisi gibi karin agrisi. Endiseliyim bende bakalim insallah erken dogum olmaz