Meridaily Kızlar adete 4 gün var. Kasıklarıma ara ara sancı gırıyor ve sanki ovülasyon dönemindeymişim gibi şeffaf akıntı oluyor. Bu şekilde gebelik belirtisi yaşayan var mı? Acaba 2.kez yumurtlama durumu olabilir mi?
_almirasmom Meridaily benım akıntım geldıgı zaman adet oldumuda bılıyorum ama sarı sarı akıntım gelıyordu gebeymısım bazen bır ayda ıkı kezde yumurtlama oluyomuş
hulya_6363 Meridaily canm sadece akıntıyla belirti olmuyor ama genel olarak akıntıda fazlalık görülüyor bide belirtileri aynı adet belirtisiyle aynı benim tek farkı çok fazla iştahım açılmıştı ve aşırı derecede göğüs ucum ağrıyordu
Miniportakal Meridaily benimde 4 gün var aşırı bel agrısı var akıntı yumurtlama döneminde vardı sonra geçti bir iki gündür benimde aynı şeffaf akıntı var bugünde birden göğüs agrısı oldu ama adet olacam yani 😁 bilmiyorum yinede aklımda gebelik yok olsun diye 2 yıl uğraştık olmadı saldım bende
Meridaily _almirasmom normalde 4 gun kala hiç olmazdı böyle, gecen ay da 6 gün gecikme oldu adetimde ona göre hesapladım ama. Bazen sarı akıntı da geliyor
Meridaily Dilsay heyecanla bekliyoruz bakalım 😁 ben de adet olurum diye düşünüyorum ama bir ihtimal işte 😊
Meridaily Miniportakal yaa adet belirtisi de olabiliyormuş o şeffaf akıntı☹️ benim de düşüğün üzerinden 2 sene geçti, bakalım inşallah bir an önce nasip olur 🤲🏻😊
Hulya_21 Meridaily benim böyle olmuştu ve hamile olduğumu ögrendim simdi 25 haftaya girdik darısı basına canım 🙂