Azizinannesi2 2Bebek1Anne eşim optipro almış inşallah bizde de kilo alımı olur çünkü gün geçtikçe zayıflıyor şimdi kaç aylık oldu çok erken çıkarmış dişleri ama
Azizinannesi2 cahillesohbetikestim kullandım canım ama fark etmedi @Aag06 babygoat dedi onu bulamamış sma optipro almış inşallah içer
HuyumKurusun_ Azizinannesi2 kanka 2 veya 3 mamayı dönüşümlü kullan, aptamil al bitince sma, bitince hipp, böyle kilo alıyor denedim ben
minik_koala_ve_annesi Azizinannesi2 benim yegenim 2900 gr dogdu gununde dogdu ama biz aptamil premature verdik daha cabuk topladi kendini deneyebilirsin canim kutu almak istemezsen kucuk sisede hazir yapilisi da var bir dene istersen
Azizinannesi2 minik_koala_ve_annesi Aptamil kilo yapmadı canım. Benim kız 9 ay 20 günlük yeni doğan devil artık
asuyalin Azizinannesi2 kiloyu napcan, bebeğinde sıkıntı mı var zira zaten mama yiyen her bebek nerdeyse çok dombili oluyor çok sakıncalı, gelişimi acayip etkileniyor
Azizinannesi2 asuyalin aylık en fazla 300 gram alması gerekirken geçen aylarda 1 kiloya yakın verdi ve sadece boyu üzüyor kilo yok aksine zayıflıyor onun için soruyorum Aptamil kilo yapmadı öyle puf puf bir bebekte olmadı
Azizinannesi2 asuyalin 9 ay 21 günlük olduk canım sma aldık simdi bakalım fark edecek mi eğer olmazsa onuda deneyeyim
Azizinannesi2 minik_koala_ve_annesi kullanmadım canım şimdi sma aldik onu deneyeyim baktık hala aynı onuda deneyeyim