Gulcan- Merhaba bu ayın 12sinde beraberlik yaşadım idrar testinde pozitif çıktı böyle bir şey mümkün mü yaşayan var mı
eftelya_ser Gulcan- adet tarihin bugünse 4 haftalık hamile oluyorsun ben de tam olacağım gün yaptım ve pozitif çıkmıştı
Ela344 Gulcan- valla benim çıkmadı canım çıkmaz diye biliyorum benim reglim 4-5 gün mü ne gecikmişti öyle çıktı
Eaydin Benim adetime 5 gün kala çıktı kaset testte tok karnına belki daha erken yapsam yine bı kaç gün once çıkardı diye düşünüyorum
ebruya idrar olan gebeliği nagatif çıkarır ama olmayan bir gebeliği pozitif çıkarmaz kolay kolay hayırlı olsun gebesiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsin bende 26 haftalık gebelik var yokun yarısından fazlasını bitirdik darısı sizlere olsun canım
Damlacaa Adetime 6 gün kala öğrenmiştim beta 72 çıkmıştı kaç gün sonrası öğrenmiş oluyorum bilmiyorum ama erken öğrendim öyle olmuş olabilir sizinde. Hatta doktorumds dedi nasıl öğrendin daha adetin bile geçmemiş diye hshsj inşallah vardır hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelir inşallah 🧡
vveraa Yumurtlamadan 13 gün sonra reglime 5 gün vardı gün ortasında kana kana su içip yapmıştım inanamadım aynı idrarla 3 test yapıp aynı gün kan verdim 67 çıkmıştı beta 🤣 inşallah vardır pozitifse hemen kan verin🌸
eftelya_ser Gulcan- son adet tarihinin ilk günü hamileliğin ilk günü olarak hesaplanıyor saçma ama böyle😬
Ozgeelaa Tıpta 1,5 haftalık gebelik diye bir şey yok. Adet olduğunuz hafta hamile sayar sizi, yani hamileliğinizi öğrendiğinizde otomatik olarak 4 haftalık sayılıyorsunuz.