_tulayb26 Kızlar ben doğum yapalı 16 gün oldu kanamam 13. Günde falan nerdeyse bitti şimdi damla damla ya geliyor ya gelmiyor 40 gün böyle gelip gider mi yoksa bu kadar mıydı sizin kaç gün sürdü var mı bilgisi olan
Mysaa _tulayb26 benim kanamam doğumla beraber 3 4 gün bile sürmedi herkesin değişiyor sanırım canım ara ara olabilir ama az az
Kaahvelii _tulayb26 benimde sizin gibi oldu diyebilirim son 20 gün sadece leke leke geldi İlk 10 gün regli gibiydi sonra kesildi damla damla geldi ha bitti ha bitiyor derken tekrar yoğun gibi geldi sonra işte az az leke
Tuba11 _tulayb26 40 gün lekelenmelerim sürmüştü benim. 41. Günde normal adet gördüm. Adetim 4 gün sürüyor. 45. Günde tamamen hepsi bitti.
SunnyG Herkesin değişiyor sanırım. Benim on gün kadar kanamam oldu. Sonra tamamen kesildi. Son üç dört gündür ara ara bi kan boşalıyor, sonra yine kesiliyor.
_tulayb26 SunnyG işte bende ondan korkuyorum sürekli afedersiniz ama pedle dolaşmak da sıktı yaz gününde bi anda gelirse diye korkuyorum
SunnyG _tulayb26 maalesef benim bir anda geliveriyor. Yatağa vs çıktı hep böyle. Ama ilk iki sefer bir kere geldikten sonra ped takıyorum. Devamı yoksa takmıyorum sürekli. Dediğin gibi yaz günü çekilmiyor. Evde olduğum için sorun etmiyorum ama dışarı çıkacaksam mecbur takıyorum.
Kaahvelii _tulayb26 evet rahatlıyor insan ama bu bebek halleride çok özleniyo 😄 O yüzden benkinciyi yaptim 6 aylık hamileyim 😄
_tulayb26 SunnyG ah analık daha 16. Günden gösteriyor her türlü zorluğunu ne diyim bende öyle yaparım sanırım
_tulayb26 Kaahvelii benim asla cesaretim yok asla diyorum bak Rabbim bu oğluma ömür versin daha da olmayanlara versin eşime de güvenmiyorum şu saatten sonra kendim önlemi alcam o kadar tedirginim bak 😂😂 ama başkasında görünce çok seviniyor seviyorum da valla Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥️🥹
Kaahvelii _tulayb26 merak etme bende öyle diyordum ama emin ol büyüdükçe istiyorsun garip bi duygu _tulayb26 😆
_tulayb26 Tuba11 abooo benim regl de 1 hafta sürüyordu bide bakalım şimdi nasıl olcak yok yani bugün hiç gelmedi leke bile