SeherMercimek Kızlar selamlar yarın doktor kontrolüm var 31 haftalığım doktorumla doğumun nasıl olacağı hakkında hiç konuşmadım. Normal doğum istediğimi söylemelimiyim. Çocuğun pozisyonu bu haftalarda doğumun nasıl olacağıyla alakalı bilgi verirmi acaba…
haklisinesracim SeherMercimek Çocuk normal pozisyonda ise normal olur sen de uygunsan. Değilse ameliyat için tarih verir zaten
Semrasular SeherMercimek 35.haftamda bebeğim döndü kanala girdi 37.haftamda çatı muayenesi oldum müsait olmadığı için sezeryan tarihi verdi doktorum son haftalar belli oluyor doğum şeklin çatı muayenesinden sonra
Sinmalts SeherMercimek 32. Haftadan sonra daha net belli olur ancak son dk da bile beklenmeyen gelişmeler olabiliyor ve doğum şekli değişebiliyor. Çatı muayenesi olduğunuzda daha net belli olur ancak çatı muayenesi için daha vaktiniz var
Zeynepppdyg SeherMercimek çok erken biz 35 haftada bile konuşmamıştık .37 haftada nst girdim o gün konuştuk çatı muayenesi yaptı çatın uygun, poziyonda şuan uygun ama o güne dönebilir doğum yaklaşınca konuşmak doğru dedi
Glsh2319 SeherMercimek valla kuzum hiç öyle olmuyor İnan ki 41+3 e kadar bekledim normal doğum olmadı sıfır açıklık sıfır agrı sancı vs hiç biri yoktu kişiden kişiye değişiyor sanırım valla bende kendi istediğim üzerine Sezeryan oldum özel de istemedim normal doğum ve gayette güzel sıkıntısız gerçekleşti herşey şimdi 2. Bebeğim için gün sayıyoruz kucağımıza almak için kendi şartlandırma tavsiyem olacağına varır herşey sağlıklı gelsinler yeter ki ❤️❤️
tontonhanim Bende normal doğum istiyorum insAllah hayırlı olan olur hepimiz için. Kuzenim normal diye bekledi çatı uygundu bebek dönmüştü 40+1 e kadar bekledi açılmada vardı ama son dk kordon dolanması olmuştu bebekte ve acil sezeryanla aldılar
Degisken89 SeherMercimek ben söyledim dr a.o doğum anında belli olur çoğu anne vazgeçiyor dedi.doğum zamanında da nöbetçi dr a denk geldim zaten hepsi sezeryancıymış suyum sızıntı şeklinde geldi az az ama beni acil sezeryana aldı. Son doktorum ise suyum tamamen bittiği halde 48 saat bekledi açılmam olmayınca ben sez istedim. Çoğu dr un kolayına geliyor sez.
Degisken89 Dr um çatı muaynesi de yapmıyor.doğum anında açılıyor dedi.her doğum farklıdır diyor ben şimdi üçe hamileyim iki sezeryanım var ama yine biz kendisiyle normali deneyeceğiz.