nursena İstanbul avrupa yakasında (kağıthane ) bölgesinde lazer epilasyona gidenler var mı önerebileceğiniz memnun kaldığınız ? 😊
nursena sudamlasi evet sonrasında yaptıracağım şimdiden araştırmak istedim heryere güven olmuyo malesef
sudamlasi nursena anladım canım ben evde kendim yapıyodum eğer evde yapabilceksen cihaz tavsiyesi verebilirim☺️
nursena sudamlasi etkisi oldumu hangi ürünü ne kadara aldınız acı seviyesi nasıl gerçekten işe yarıyorsa evde bende alıp kullanabilirim 😊
sudamlasi nursena braun silk expert 300.000 atımlısını aldım 1200 liraydı aldığımda. Sadece 2 seans yapabildim hamile kaldım çünkü😂iki seans bile çok iyi geldi tüylerim hala az az çıkıyo 29 haftalığım🙈acı vs hiç yok
nursena Enesim tam olarak nerede yaptırdıysanız eğer olumlu yönleri nelerdir gerçekten bir etki gördünüz mü
Enesim nursena ben memnunum ama kişiden kişiye değişiyor kıl köklerine filan bakıyorlar. Yine sizde bi araştırın yorumlara bakın. La bella düğün salonunun arkasında
nursena sudamlasi bu daha mantıklı gibi çünkü belirli seansları iki bin tlden başlıyor evde istediğin kadar kullanmak daha faydalı olucaktır diye düşünüyorum 😊 bide bende fazla tüylenme var artık baş edemiyorum ağda her zaman olmuyo jilet iki güne çıkarıyo
sudamlasi nursena evet n11 de 700 liraya denk geldi gözüme yanlış göndermediysem bak istersen kaçırma. Bide tüy rengin siyahsa teninde beyazsa çok daha iyi sonuç alırsın toplam 12 seanslık