Allahkahretmesin1 Kızlar kredi kartı çıkartırmak istiyorum ev hanımıyım kredi kartı veren banka var mı
Deletedmom83940 Allahkahretmesin1 eşin kredi kartı kullanıyorsa ancak sana ek kart çıkarır bildiğim kadarıyla ev hanımlarına kredi kartı yok
Smyye1B Allahkahretmesin1 Annemin hiçbir şekilde iş hayatı geçmişi yok ama düşük miktarda kredi kartı var 5bin gibi . Akbanktan almıştı.
Emily37 Allahkahretmesin1 bi geliriniz olmadığı için size vermezler ancak eşiniz ek kart çıkartabilir
Allahkahretmesin1 Deletedmom83940 eşim kredi kartı kullanmıyor bazen ay sonuna yetişmiyor o yüzden istiyorum aslında eşime çıkmıyor çünkü
Allahkahretmesin1 Smyye1B 1000 bile olsa yeter bazen ay sonuna yetişemiyorum para bitiyor elimizin altında güvence olsun istedim internetten mi başvuru yapılıyor yoksa gitmem mi gerekiyor
Deletedmom83940 Allahkahretmesin1 o zaman akbank mobil indirip dene bakalım ama kredi notu istiyor bankalar hani hiç kullanmadıysanız vermeyebilirler
Yildizparlak Allahkahretmesin1 canım ben aldım garanti ev hanımlarına 2000.tl ilk kredi kartı veriyor