gulnihal__ kizlar gecende post acmistim sancim var yatirdilar diye dun sabah dogun yaptim bebek yogun bakim kuvozde 3. boyut kuvezlermis gostermiyolar iyimi kotumu haber etmiyolar benim gibi ayni durumlari yasayan varmi dua edin bize sıkı tutunalim hayata 😢😢
Kedilivebebelilili gulnihal__ solunum sıkıntısi mi var bende erken doğum yapacağım 32 .haftayı bekliyoruz şuan 28+6 haftadayim ciğer gelistirici yapılmış miydi
Bybrs gulnihal__ kıyamam sana güzel anne 32 hafta doğum yapan çok kişi var ki benim geçen hafta 27 sezeryanla alıyorlardı ALLAH ’ın izniyle sağlıklı dir minik sabir biraz çok zor evet allah’ım kimsenin başına vermesin onu koklamak ister evlat candan öte dua edeceğim sağlıklı al kucağına
Esmalim gulnihal__ Ayetel Kürsi okudum Canım RAbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Hiçbir anneyi kucagı bos eylemesin
Ball1903 gulnihal__ canım hiç endişelenme kilosu gayet iyi arkadaşm 26 haftalik 1.200 grm doğurdu şu an görsen tosun en fazla 3 hafta kalır kuvezde hele de ciğer gelsittitici olduysa daha da erken çıkabilir
KuzeyinAnnesiiiiiii gulnihal__ Allah sanada kücük minimizede sağlık nasip etsin ama böyle düşünerek sadece kendini üzersin senin şu an güclü olman lazım bebeğin seni hissediyor 🥰 sen ne kadar iyisen oda o kadar iyi olur Allahın izniyle
gulnihal__ Kedilivebebelilili evet yapildi ama bana bi bilgi vermiyorlar o yuzden cok korkuyorum insaAllah sag salim kucaginjza alirsinis
SibelBalciOz Kedilivebebelilili sizin niye erken Doğum? Bende ciğer geliştirici oldum dün 28+5 haftalığım
gulnihal__ Ball1903 evet evet olmustu ama cok korkuyorum yasamaz diye bilmiyorum zaten sezeryanla dogum kendim kendimi mi dusuncen onumu bilemedim ama onun kotulesecek dusuncesi beni mahfediyor
ozgeee87 Allah yardımcınız olsun endişelenmeniz çok normal,sağlıklı olarak çıkacaktır mutlaka🙏🏻Arkadaşım 31+2’de doğum yapmıştı,şu an kızı 3 yaşında ve sağlıklı.