12_ze [silindi] Dogurursan bizim de önümüzü açarsın valla büyük sevaba girersin bu zinciri sen kiricaksin gibime geliyor 😄😄 ben 40 oldum yarın sabah gidicem suni derlerse de artık kabul edip doğurmayi düşünüyorum 😀
Biroglanannesiii [silindi] Hayırlısı yavrum be belki de sen kafana taktıkça doğmuyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Doktora gittikten sonra haber ver bana da unutma beni
12_ze [silindi] yok kız 4 gün önce gittim suni veriyorlardı ben kabul etmedim kendi sancim la gelim dedim 3 cm açıklık var dedi kendi sancim da yok 🤯 bakalım yarın neler olacak
Misseyma Hurma kaynat iç, sıcak suya otur,Meryem otu suya koy oku üfle iç, adaçayı iç,,ananas ye,plates topunda zıpla, ilişki dene, birinden birinin faydası olur perine masajı yap alttan muayene olsan acilma olur belki
[silindi] Misseyma alttan muayene 3 kez oldum , hurma yedim squat yaptim activating labor yaptim elimlen yer sildim gul gibi vileda varken ananastan tiksindim. Esimle korunmasiz iliskinin dibine vurduk perine masajini ben yapamiyorum ama esim yapiyor , pilatesten dustugum icicin onceden cesaretim yok esimde cikarsan ustune topunu patlatirim dedi , birsey olacak diye korkuyor o ve sicak degil kaynara bile oturduk tik yok :D
onurhan [silindi] hoş diyosunda son tercihin olcak bı durumun kalmamış ki Allah korusun kaka falan yapar ki yapmıştır dediğine göre 41+0 sa çok rahatsin sanki kusura bakma senin tercihin olmaktan çıkmış durum çünkü ben senin kadar içerde bekletmezdim sağ salim alırsın bebeğini kucağına..
[silindi] onurhan canim kaka olayi 41 olmadan oncede sorun olabiliyor :) ayrica doktorlar 42 ye kadar bekleyebiliyor gec dollenme falan olabilir diye. Kaldi ki guinness rekorlar kitabinda 1 yil bilmem kac gunluk rekorda var kaka yapmayan. Doktor sezeryan geregi gorse alirdi zaten :D ve evet cok rahatim cunku bebege kakayi yaptiran sey stres basta. Ki ben dedigin gibi rahat olmasam bu cocugu 32 - 33 haftada sezeryanle aliyorlardi yeri kalmadi suyun az diye :)
Zrksvly33 [silindi] ay inşallah bugün gelir artık senden çok ben merak ettim bu gidişle benimki de gelmeyecek gibi önceden sancım vardı şimdi o da yok 😄
Misseyma [silindi] hurma kaynatıp ye canım suyuyla beraber,valla o zaman goguslerine uyarı yap oyna sinyal verir senin minige 😂 valla bende deniyorum bunları Meryem suresi oku bı de bı ayet var summe sebila yesserah anlamıni tam detaylı hatırlayamadim ama Allah ona yolu kolaylaştırdı olması lazım yine netten bak yanlış olmasın onu oku,
Semrakbulut [silindi] Merhaba, öncelikle allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah ben şu an 29 haftalığım ve suyum az diye 32-34. Haftalarda doğumum olacak gibi duruyor bende çok stresli birisi değilim ve bunu söyleyen tek kişi değil 5 doktor ile görüştüm hepsinin görüşü aynı bu vakte kadar nasıl gelebildiniz yaptiginiz bir şey var doktorların tüm dediklerini yapıyorum ama bu hafta iyiyken haftaya azalıyor
Zrksvly33 [silindi] oğlum 38 hftada doğmuştu bak doğan arabayla sallana sallana iyi gezdim ertesi gün nişanlım gelmişti bunda hiç arabaya binmedim ondan mı gelmiyor acaba 😄🤣🤣
Misseyma Bu aslan bebeleri tam ya en korktuğum şeydi aslan,daha gelmeden belli ettiler kendilerini,muhakkak bilgilendir canım bizi de Allah bı avazda doğum nasip etsin hemen acilman başlasın acıyı en az seviyede yasa kolaylıkla kendi sancinla 1 kaç saat le doğum yapasin inşallah,suniye gerek kalmadan kendl gelsin