haklisinesracim mmihri Benim ilk çocuğum 39. haftada doğdu ona bile ay doğmayacak diye diye darladılar beni. Millet değişik 😄
[silindi] Deletedmom83940 biliyorum bebisim cocuk sevindirmek zaten huyum en fazla adagimi yerine getiriyorum demeyi unuturum en fazla :) ama asla unutmam ben yapamasam o an kocama soylerim en kotu ki daha oncede cocuk icin adak adamistim isteyim dedim yetisemem sen yap bisi gelmesin basimiza o gun cocuk mutlu etmis benim adima yinede beni arayip sey diyo bak ben yaptim ama sende yine yap ne olur ne olmaz…
Filizacun [silindi] sonum senin gibi olucak diye korkuyorum 41. Haftayı bulucam galiba bende 😂 su bebelerimizi sağ salim bi kucağımıza alsaydık
haklisinesracim RbR Nisan geldiginde öğlen 2ydi gece 1 de doğum oldu ama sancılar akşam saat 9 gibi başladı hafiften
[silindi] Deletedmom83940 biliyorum bebisim cocuk sevindirmek zaten huyum en fazla adagimi yerine getiriyorum demeyi unuturum en fazla :) ama asla unutmam ben yapamasam o an kocama soylerim en kotu ki daha oncede cocuk icin adak adamistim isteyim dedim yetisemem sen yap bisi gelmesin basimiza o gun cocuk mutlu etmis benim adima yinede beni arayip sey diyo bak ben yaptim ama sende yine yap ne olur ne olmaz…
Deletedmom52620 [silindi] hahah biz sana Konya üssü alacağız sen de bize döner üssü pilav alırsın 😂😂😂 yemee seviyoz biz yeeemeee
Naznaz6224 [silindi] valla 38+1 dünden berı nisan gelıyor aralıklı 2 cm acıklık var totem bende ıstiyorum
Bellacaio [silindi] hemen hemen akşama kadar yogada malasana pozu var, foto da eklicem. Öyle otur bolca, ben ilk doğumumda 3-5 saat oturdum ertesi gün doğum yaptım🥹 sağlıkla gelsin🫶🏻
Tugba6336 [silindi] halı silin. 😅Komsum doktor o doğum başlasın diye halı silmişti. Akşamına doguma gitti. Yada ona benzer hareketler yapın. Çok şaşırmıştım halı silmesine sonuç olarak işe yaramıştı
Almila0633 [silindi] Ya foruma her girdiğimde diyorum inşallah doğurmuştur sağlıkla diye çok dikkatimi cekiyordunuz cünkü☺️Bu gece inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah suni sancıya gerek kalmadan annesini yormadan gelir inşallah dualarim sizinle🙏
hunilimom [silindi] ne kadar stres o kadar geç doğum 😂 41 haftada doğurdum sadece bir gün rahat yattım aman yarın doktor dogurtur dedim o gece doğurdum
Deletedmom727272 [silindi] acil dansın bu olsun. Alır mısınız? Polisi mi arayayım diye😂😂 https://thumbs.gfycat.com/DisgustingSomeGrayreefshark-max-1mb.gif