Ormanmeyveli Ben kesinlikle 33. Haftada sana müdahale edilmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Doğumu geciktirelim derken hepten kapattılar o yolu galiba 🤨🤨
[silindi] Ormanmeyveli mudahale olarak iki doz ciger gelistirici tek seferde yapildi , magnezyum verdi. Yat dedi kalkma dedi iliskiyi falan yasakladi. Baska bir serklaj merklaj olmadim ki bennnb
Deletedmom_85 [silindi] haydaaaa ya bebiş sağlıklı ve sorun yoksa hayırlısı böyledir belki kuzum. Rabb’im başka zeval vermesin. Elbet çıkacak çocuk orda kalmayacak ya🥹😘
[silindi] Deletedmom21662 ahhahahaha lanet girecek bu grup lanetlenmis doguranayanlar ve doguma yetisemeyenleriz biz djdndnd
[silindi] HurremSultan yav yok bir sey denemiyorum gelmiyorsa gelmesin arabasina ben binerim canima minnet.
HurremSultan [silindi] ahaha kız bu hafta son zaten gelmezse kendi isteğiyle kesip alacaklarnshshxyxx ondan sonra gelsin bebe mincirma öpmeye kıyamamama kaka seansı gaz belasibxjsgxx süt kokusuuuu😁😁
Obirgebe [silindi] ayy dünden berii merakla bakıyorum bende dogum yaptı mı diye bn 33 üm şuan 39+2 de dogumum olacak şuan bide fenalar geliyo artk bana sen nolur dogur bugün içten dua ettim hamişlerin duası kabul olurmuş😅😅
[silindi] Obirgebe dogururken birinden dua istemem lazim , sanci sirasinda dua ederse oluyormus hamislerinki oyle birini de nasil bulcam bilmiyorum , dogumhane kapisinda bekleyecez artik…
[silindi] Meresss onceligim normal , daha once ddogum olmadigi icinde direk sezeryane almiyor devlet.
Obirgebe [silindi] o kadar çok doguran suriyeli varken birine deseydin tutardı birininkinden birisi 😂😂
Meresss [silindi] inşallah tez vakitte doğumunu yaparsın canım benim ablamda 41 i bi kaç gün geçti sezeryanla aldılar
[silindi] Obirgebe turkce bilmiyorlardi ya doktor bile bisi diyo ardindan anliyon mu falan diye bagiriniyo dkdndnd