Deletedmom727272 [silindi] yap balım sonra dediğin gibi temizliğe giriş ovala çitile her yeri sonra bi yorgunluk kahvesi sonrası inşallah su gelmesi
Biroglanannesiii Deletedmom21662 Benim bugün sabah işim çok önce işlerim var onları halledeceğim sonra kuaföre kaş bıyık ağda uzun zamandır ilk defa yaptıracağım kuaför de umarım ağrı sızı olmaz
Deletedmom21662 Deletedmom727272 ama sinsi olsam başka hesapla gelir ortalığı karıştırırdım bak alnım ak burada 😌
Sevgiplt [silindi] canısı ama haftan ilerledikçe bebek kilo alıyor ve normal doğum yapma şansın azalır ve artık bebek büyüdüğü için riskleri de olabilir bunları konuşmadı mı doktor seninle 😳
[silindi] Sevgiplt canim devlet ilk oldugu icin yine ha diyince sezeryane almiyor ben yine onlari beklemek zorundayim.
-_Esra_- @[silindi] Senin acile gidip saatlerce uğraşman beni alakadar etmez Bana sordun mu gelmek istiyor muyum diye Bir iki gün daha yatayım bakarız duruma tekrar beni bunaltip durma içerde çıkmam bak !!!! İmza ; Umay Han sultan hazretleri
[silindi] -_Esra_- cidden boyle ya , cocuk lan yeter salin ben canim isterse gelirim cok sicak cikasim yok diyo resmen