Biroglanannesiii
Deletedmom_85
Deletedmom83940
Alisaaa
Talihimyokbahtimkara
-_Esra_-
Deletedmom70006
Deletedmom727272
Peelinn
Dilekky
Deletedmom_35
HurremSultan
-_Esra_-
egemomss
Filizacun
Asyabuse
Melekprenses
12_ze
Eveeet arkadaslar beklenen haber yok. Dun gercekten sinirim bozuldu ve uzun sure sonra gecirmedigim sinir krizini gecirdim sonunda… Sabah 17.30 da evden ciktim ve geri geldigimde 1 di gece. Bu surecte olan sey ciddi ciddi bir hicti. Gittik girdik dedim boyle boyle hafta gecti kasik agrim var baski var hareketleri iyice azaldi ki haftamda gecik korkuyorum. Giriste 45 dakika bekledik icerde sira var diye , sonra sira geldi bu sirada orda giris yapan kadin ve guvenlik beni sakinlestirmeye calisiyor. Sonra girdim ultrason+ alttan muayene yapti , ben surekli bir sorun varmi normal dogum a engel yada bebekle ilgili bir problem varmi kilosu kac iyi mi gelisiminde problem var mi vesaire. Bana cevap vermediler. Bir gorevlide burasi acil canim sakin ol bir sorun olsa soylerler dedi. Neyse bu sefer nst sirasi bekleyecektim , git bisiler ye dediler ama ben ac degildim stres yuzunden. Sonra dedim coca git bisiler al tamam dedi o gitti gelene kadar doktor sira sende dedi telefonu falanda bende birakamadim dedim esim gelsin geliyorum. Bu sirada dogal olarak baskasini aldiklari icin tekrar bekledim ddndndn yarim kiymali pide attim agzima meyve suyu ictim bolca girdim nstye , geldiler taktilar bekliyoruz. Sonra geldi serum verdi bebek ac dedi o bitti nst tekrar , sonra oyle sag sol doldu bosaldi falan. Bir ara 42 haftasini bitirip + yasayan varmis acilmasi sancisi suyu falan yokmus eve gondermisler benim koca sok. Saatlerce disarda surunuyor ve bu sirada gelenlerin cidden 30 kisiden 3 4 kisi turk geri kalani full suriyeli ve asla turkce bilmiyorlar bu yuzden doktor gerildi acicik… Sonra onlar sirayla doguma aliniyor falan. Ben hala nstdeyim. 42 haftalik kadina suanda dogumhanede yer yok alabilecegimiz durumda yok hergun gel gebe izleme demisler bana da aynisi dendi , yanimdaki bir suriyeli kadina da 4 saat sonra gel demeye calisildi. Neden 4 saat anlamadim. Sonra anlamadi google translate falan kullandilar. Bu sirada benimde kocaminda sarji bitti bu yuzden haberde veremedim. Carsamba umraniye egitim arastirmaya gidicez kayinvalidem yanlis tarih hesaplamasi oldugunu dusunuyor. Kisaca BUGUNDE DOGURMADİK.