Semrakbulut umarim… Ama ne okursa olsun egitim arastirmaya kapak at derim. Cunku ozelde bisi olsa dahi egitim arastirmaya sevk aliyorsun. Birde ciger gelistirici ve magnezyum verildi mi ? Bildigim kadariyla magnezyumda geciktiriyor dogumu. Bana 2 doz ciger gelistirici tek seferde yapildi ve magnezyum dedi, ama egitim arastirma oyle ciddiyse durumun niye yatis vermemis suyun alt sinira yakin ama 32 de bebek kocaman oluyor yerinin azalmasi normal dedi , bende bilmiyorum dedim bana dedigi tek sey seni sezeryane hazirliyor dedi. Ben normal istedigimi onceligimin normal oldugunu en basindan soylemistim doktoruma cunku. Alttan alttan hep isliyormus yani. Yuksek ihtimalle 37 38 oldu mu suyu bitti diyip acil sezeryane alacakti… Dedigim gibi stresde etkiliyor takma bana bak ben 41 deyim hala motora falan biniyorum hic kasmadim hamilelikte midye bile yedim (abartmadan elbette) sac kestirdim , boyattim , kina dugun falan oldumu gittim gobek attim , hatta hamile oldugumu bilmezken ne agirlikta kasalar kaldirdim. Ne kadar korkarsan o kadar kotu enerji cekersin salla yaaa… Bu ipin ucunu birak demek degil elbette ama streste yapma kendine…