whitemoon Takviyeyi bırakmak kasılmaları arttırıp doğumu bailatır mı doğuma kadar kullancaksın dedi doktorum bırakıca doğumu başlayan oldu mu günde 1 tane kullanmama rağmen yine de kasılmalarım oluyor gerçi
Hamile_anne27 whitemoon ben bir gün kullanmadığım zaman kramplardan ölecek gibi oluyorum. Zaten bebeğin gelişimi ve kramplar için veriliyor. Doğuma kadar kullanılması lazım. Doğumdan sonra gerek yok. Bırakınca doğum başlar mı orası muamma ama sanmıyorum
mmihri whitemoon olabilir canım çünkü ben 40+3 teyim ve doktorum magnezyumu bırakmamı önerdi. Doğumu yavaşlatabiliyor dedi.
Kar61 Ben 37 de bıraktım , şu an 39. Haftamdayım. Doktor demedi . ilaç bitince tekrar yazdırmak için sağlık ocağına gitmeye üşendim kaldı öyle. Kramplarım artmadı doğumda yapmadım henüz . Ama her gün bir maden suyu içiyorum
Zeynepppdyg Kar61 merhaba benmde okuduğum doğumı ve sancıyı geçiktirdiği 37+4 üm bıraksam mı acaba 🥹elim ayağım çok uyuşuyor günde 2 kere alıyorum buzmna kadar hiç yalancı sancım veya kasılmam olmadı