Kızlar meraba, 30+5 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama sürekli değil, internetten ne zaman baksam sağlıklı bebekler çok hareketli olur diyor. Bazı videolarda bebekler resmen annelerinin karnından çıkacak gibi kuvvetli vuruyorlar. Ben bu haftaya kadar hiç oturduğum zaman hareket hissetmedim mesela. Bunların hepsi soru işareti kafam da biraz önce hastaneden çıktım iki gündür hissedemediğim için serviste nst’ye girdim kalp atışında falan sorun yok dendi. Ama tatmin olamıyorum kaygılanıyorum sürekli aklımda. Aksiyetem bozuldu resmen.. eşimi annemleri sürekli telaşlandırıyorum böyle yaparak. Ense kalınlığı normal çıktı ikili tarama normal geldi, bebeğin kafasında su fazla denildi detaylı ultrasona girdik sorun yok dediler, suyun fazla bebeğin böbreklerinde büyüme var dediler başka doktora gittim normal dendi.. yani okadar takıyorum ki kafama yemeden içmeden dahi kesildim.. böyle olan varmı aramızda artık normal hamileler gibi gülüp eğlenmek istiyorum ama bu şekilde olmuyor lütfen yargılamadan yazın 🙏🏻😞