Haticeozturk Selam kızlar 8zelikle.dogum yapmış anneler bebekleiniz kaç cm doğdu ben civilden tulum aldım 3.6 ay sipariş ettim gelen.pisetinde 3.6 ay yaziyo ama tulumda 6 ay yaziyo 62 cm aceba kaç aylıkken giyebilirki degisdirsemmiki
ElifKarata Haticeozturk ben 6-9aylık olanını aldım çünkü annelerimiz sağolsun tüketmişler 😂😂🙏bende büyük müyük aldm battaniye gibi içine sarmalarım daha iyi ahha😛😋bide penye çorap pantolonlar vardı 11 tl miş onlardan aldm oda 3-6ay
Derya341986 Haticeozturk iyi yapmşsn cnm bende öyle alıcam kimse giydirenemeiş 0 3 aylığı alma diyolar
Harunnisa Haticeozturk Haticeozturk 50-52 cm civarinda doguyorlar ama bez zibin falan genisledigi icin birde cabuk büyüdüğünü dusunursen 62 cm cok iyi elir iki gün giydirip birakmazsin en azindan
Haticeozturk KbraOuz büyük gibi ancak onu 6 aylıkken giyer gibi cunku arkadasin bebegine olctuk ona bile nerdeyse olur oda 9 aylik
denizefe benm oglan 55cm dogdu yenı dogan aldgm hıcbıseyı gıyemedı hepsınıde yıkamısdm 🙄 bu bebegımde hepsını buyuk alcam zaten bebısler bır haftada bıle okdr buyuyorkı
Muhammedamine ElifKarata sağlıkla gelsin yavrun 💕 Rabbim yardımcın olsun bizde o günlere gelelim İnşallah 😘
KbraOuz Haticeozturk Canım belki mağazadan mağazaya kalıp değişiyorsa bilemem ben Pançoda çalıştım uzun süre Müdür Yardımcısıydım pançoda 62 cm 3-6 diye geçer ama dediğim gibi mağaza farkı da olabilir ☺️ Güzel günlerde sağlıkla kullansın miniğin 🙏🏻
Kbrmrt Kızlar benim doğumum kasım ortası inşallah. Benimde civilden aldığım 6-9 ay tulum. Acaba çok mu büyük almışım? Çünkü 6. Ayı mayısın ortasına geliyor 😬