Gokcegoktug En son regl tarihim ayın 1i olmam gereken tarih 29 temmuz ama yumurtlama 17 temmuzda gerçekleşti 😏
HKclm Gokcegoktug 14 ila 17 gunde degisir kuzum. Ben her ay yumurtlamadan sonra 16.gunde adet oluyorum. Herkesde farklidir bu durum
durumom2022 Adet döngünüz 28 günse eğer 14. Gün yumurtlama oluyor 14 gün sonra adetiniz gelir döngünüze bağlı bu biraz
_hlee Herkesin değişir. Hatta her ay bile değişebilir. Tam kesin sonucu ovulasyon testi verir. Bu testle tam yumurtlama gününüzü öğrenebilir siniz
HKclm Gokcegoktug demek ki diger aylara gore 3 gun gec gelecek adetiniz 😉 yani sunu demek istedim ayin 1 inde yumurtlamam oluyorsa benim 16.sinda adet olurum her zmn. Yumurtlamadan sonra 16.gunde sizinki farkli olabilir 14 ila 17 gun arasinda degisiyor adetin gelmesi
Neseeli Gokcegoktug o zaman 31 inde adet olman gerekiyor eğer olmazsa 1 Ağustos’ta kan testi yaptır canım.. ☺️
Gokcegoktug HKclm döngü neden değişti acaba 17. Gün neden yumurtlama oldu hiç değişmezdi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Gokcegoktug Neseeli evet düşüğüm olduktan sonra gebelik olmadı iğnelerlede oluşmadı maalesef ovulasyon deniyorum herşeyim normal
Neseeli Gokcegoktug bende geçen yıl dış gebelik yaşadım tek tüpüm alındı hatta ama 3 ay aradan sonra hamile kaldım son günlerim doğdu doğacak, senin de inş olur dua edelim senin için.. ☺️