Moonlight1 Ne yapabilirim gelmesi için mama veriyoruz her ihtimale karşı yine de emziriyorum ama gelmedi hala
poncikk19 Moonlight1 sağım makinası varsa sağın ilk başta az gelecek ama sonra artıyor. Bol bol su için, komposto içebilirsiniz o da süt yapıyor
Aysnremir23 Moonlight1 Sıcak bi duşş benimde öyle gelmişti bide asla stres yapma gelmiyor diye. Rezene çayı dereotu çok faydalı bu konuda dene
eslemesila Moonlight1 benim normal doğum olmasına rağmen 3 günden sonra geliyor bazı insanlarda böyle geç gelebilir stres yapma ve duş al hoşaf su süt yapacak şeyleri yiyin
zeynepdurunun_annesi Moonlight1 dut kurusu bul canım bol bol ye ve komposlu iç sıcak duşta masaj yap göğüslerine şakır şakır gelir inşallah stres yapma
myangelson Moonlight1 bol su sıcak duş imkanın varsa makine ile sağ sürekli bir de kuru dut çok iyi ayriyetten tahin helvası dediler bana ama denemedim onu
htckc Moonlight1 ilk sezeryanımda benim de 3 gün sütüm gelmedi.. sonrasında kuru dutu kaynatıp içtim çok faydasını gördüm.. mutlaka deneyin derim ☺️