Merviiss Kızlar böyle koltukta otururken bacağımı aldirdigimda yataktan kalkarken filan genital bölge de hafif anlık bi acı ağrı gibi birsey acaba ağırlaştıgimiz için mi?
Glshkyk Merviiss onu bende çok yasıyorum genitql bölgede kemik sızlıyo sanki dimi tuhaf bi ağrı oluyo ,agırlastık artık çok normal korkma 😇
asraca Merviiss dr normal dedi magnezyum çinkoya devam dedi ama çok ağrıyor sızlama gibi bişi 34 bizde
2cocukluana Benimde oluyor ozellikte oturup oturup kalkarken baski ve agri oluyor yarin 34 haftalik olucaz
Merviiss 2cocukluana bende 34 haftaligim dün başladı yarın dr soracağım ama muhtemelen normal der diye düşünüyorum göbek agirlasti onu kaldırmak zor sanırım 😍
Canpolat 2cocukluana çatı ağrısı canım bende 34 haftalığım aynısı oluyor dönerken bacak bacak üstüne attığım da o an ki ağrı tarif edilmez mesela 🙈
2cocukluana Merviiss aynen agirlasinca oluyor bebekte otururken yerlesiyor kalkarken gobegi tutuyorumki destek olsun direk kalkarsam canm aciyor artik
Merviiss 2cocukluana bende öyle yapayım o zaman teşekkürler 😍 Bide bu gece ilk defa bacağıma kramplar girdi sizde de oluyor mu hiç
2cocukluana Merviiss olmazmi hamilelik basindan beri gunde 1 maden suyu ictim ama artik yetmiyor.magnezyum basladik hem kalcadan bacaga vuran agri hem kramp geceler bana haram artik
Canpolat GoktugAlp normal tabikide daha hep ağrıyacak bu saatten sonra 😀bizim haftalara gelince de çatı ağrın olacak 😀 doğurana kadar çekicez .
Annebebek34 Bendede oluyordu ilk ayağa kalkıp 2adımı zor atıyodum vajinam kesilmiş gibi bi acı oluyodu genetal varis var dedi doktor