Sevk123 Dc_51 31 haftalıkken tatile gitmiştik havuza girmezsen bir sıkıntı olmaz deniz iyi geliyor hatta
derinnguney Dc_51 Gir gir denizden sonra hemen kuru çamaşır giy birşey olmaz inşallah, bana doktorum önermişti temiz denizlerde girdim bende. Güneş kremine dikkat et ama bir arkadaşım da yanık izi kaldı alnında, hamileliğinden hatıra 😂
Ipekcntrk Dc_51 canmm benm 35 hafta ya deli gibi denıze girdim havuzada oyle . Bikinimi kuru tuttum çıktıktan sonra bisi olmadı cok şükür doktorum da bol bol yüz demıstı. Suan artık ağırlık olduğu icin giremiyorum 🥺
Sumeyye0794 37 olduk canım biz ben her gün gidiyorum yarım saat havuz hijyenik olmuyor benim bildiğim deniz iyi oluyor uyku açısından yoksa uyunmuyor valla sen günlerde 😇
Sevk123 Dc_51 denizden çıkar çıkmaz üstünüzü değiştirin kurutun hemen hiçbir şey olmaz bol bol yüzün cok iyi gelir doğum içinde iyi olur:)
Basaktrk Dc_51 havuz hariç denize girmek hatta çok faydalı ama eğer denize girip çıktıktan sonra vajina kısmında kaşıntı felan olursa mantar olma ihtimali var onun içinde ıslak kalmamanda fayda var aynı haftadayız doktora sorduğumda aynen bunları söyledi ☺️