13/07/2022 de sabah 8 e sezeryan günümüzü aldık her saniyesini nasıl anlatılır bilmiyorum ama o heyecan o mutluluk birazcık korku (bebeğimi hemen kucağıma alacak mıyım korkusu) hiçbir zaman hafızamdan silinmeyecek.. hastaneye yatışımızı yaptık NST kontroller bebeğin son kez anne karnında kalp atışını dinletme vs.. hepsi bittikten sonra yatağa yatırdılar ve ameliyathaneye doğru gittik canım doktorumun Güler yüzlü ekibi karşıladı ve anestezi doktorum iğneyi yapmak İÇİN beni hazırladı hiç korkulacak bişey değil sadece sabit durup sabırla bekledim sinek ısırığı gibi bişeydi ve artık uyuşmaya başladım beni yatırıp ellerim bağlandı başımda tatlı mı tatlı bi hemşire sürekli benle sohbet etti ve doktorum geldi uyuştuğumu kontrol edip başlıyoruz dedi benim en korktuğum bebek doğarken mideden göğüs kafesinde baskı uygulayıp bebeğin kafasını çıkarıyorlar bunu hissedeceğimi söylediler ağrı değil baskı hissedersin dediler zaten kesilip bebeğin dünyaya gelmesi sadece 5 dk sürdü ve bebek doğdu dedi ilk sesini duyamadım neden ağlamıyor dedim ve bana gösterdi doktorum prensesimiz doğdu dedi ve ağlamaya başladı dedi tabi o an bende hüngür hüngür ağlıyorum daha sonra bebeğimi alıp ilgilendiler ağlamaya devam ediyordu gözlerimi 1 saniye bile ayırmadan onu izledim hep iyi mi diye sordu bebeğim iyi mi diye sonra bebeğimi sarıp bana getirdiler öpmek ister misin diye o an tarif edemem o koku evlat kokusu derlerdi inanmazdım bambaşka onla temas kurduğumda söylediğim tek şey BEN SENİ ÇOK BEKLEDİM OLDU.. ve alıp eşime götürdüler benim dikişlerim için bebeğimden ayrıldım sanki 25 senemi 20 dakikaya bıraktım bi an önce bebeğime kavuşmak istiyordum doktorum ameliyatım bitene kadar hep oradaydı ve ameliyattan beraber çıktık gerçekten doktoruma sonsuz teşekkürler sunuyorum mükemmel birisiydi ve ameliyattan çıkıp odaya geçtim bebeğim nerede deidm ve eşimin kucağında ağlıyordu bana verdiler ve ikimizde sakinleştik bugün 11 günlük olduk bunları yazarken bile ağlayarak yazdımmmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda kavuştursun bekleyen anneleri ❤️ Buda bizim hikayemiz Elisa prensesimle💜