Deletedmom83940 domates olan var mı nasıl gidiyor kızlar hamileliğiniz bulantılarınız ne alemde benimki 14. haftamda bitti çok şükür kabus gibiydi resmen ama bebiş için herşeye değer 😍
Yarenn92 Deletedmom83940 biz patates kadar olmuşuz sen benden 1 hafta önden gidiyon benim 13 haftada bitmişti mide bulantım prilamı sadece 1 hafta kullanmıştım sonrasında doktorum kullanmasan daha iyi vicut alışacak dedi ve öyle de oldu
QUEEN088 Deletedmom83940 16+1😊iz bulantını 12 haftada gitdi)Şimdi bel ağrısı çekiyom 😩.Sizde durumlar nasıl?
Melkee Deletedmom83940 Bende 17+2 iyim domotooo:)) bulantılarım 12. Haftamda bitti çok ağır geçti prilam içmedim direndim bende çok sersemlik yapıyordu ayrıca ishal de çok zorladı beni 14 e kadar filan çok şükür şuan hiç bir sıkıntım yok:) Ve çok hareketliyiz onu her hissettiğimde kalbimde oluşan sevgiyi dile getiremiyorum yazarken bana tepki verdi bile:)
Deletedmom83940 Yarenn92 bende kestim prilamı içmemeye çalışıyorum aynen bi süre sonra bağımlılık yapıyor
Deletedmom83940 QUEEN088 bel ağrısı benim de oluyor ama regl olma zamanımdı ondan mı yoksa fıtıktan mı anlayamıyorum
Melkee Deletedmom83940 Hissedersiniz:) bişi sorucam gaz şişkinliğiniz oluyor mu acaba 2 gündür şişkinliğini yaşıyorum resmen kasıklarım ağrıyor gibi bişi hareketim kısıtlanıyor resmen
Deletedmom83940 [silindi] neyse kınamicam başıma gelir en iyisini bilir o aferin teyzem hep öyle ol 😂
1Ada1 Deletedmom83940 bizde 17+2 hala var ara ara dün sabah ve akşam yine kustum🤮 yemek seçeneklerim hala sınırlı. Asla tatlı tüketemiyorum hala. Su desen az içiyorum. Sayınca ne kadar da sıkıntı yaşıyormuşum onu gördüm🤣
1Ada1 Deletedmom83940 onlar gelmeden canımız çıkıyor geldikten sonra ölecez galiba bizimkiler çok yaramaz🤣
canserko Deletedmom83940 17+5 im. Yemek seciyorum midem bulanmıyor ama benim totom cok agrıyor oturdum mu kalmkamıyorum 😂 18 de hangi meyve&sebze oluyoruzz
Deletedmom83940 canserko valla yemek seçmiyorum yemekten de tiksinmedim hiç sadece mide bulantım oldu oda geçti çok şükür 😊