Ozcnozge Sumeyyeabdi doktor bana 15 dk aralıklarla güneşten korunarak girebileceğimi söyledi bilginiz olsun🙏🏻
goktugunannesii Sumeyyeabdi havuza yasak canım denize girebilirsin ıslak kalma üzerini değiştir birşey olmaz aksine faydasını görürsün.
S1907 Sumeyyeabdi cnm bende 20,.haftadaym enfeksiyon kaptm grip çktktan sonra duş al üstnde ıslak kurumasın şuan onun acısını çekiyorum 😔
Bayancorek Sumeyyeabdi Bikini bölgen ıslak kalmasın , çıkınca değiştir mutlaka, bir de fazla güneşte kalma. Gölgede dur. Havuz önerilmiyor, ama benim doktorumda denize girebilirsin bol bol dedi. 🌸 Yinede hemen enfeksiyon kapan biriysen çok sık gitme bence. 🤗
afroditt goktugunannesii ben girdim bugün ama şortla bir sıkıntı olmaz inşallah ya öyle kenarda durdum 😔
haklisinesracim Eğer enfeksiyona açık biriysen çabuk mikrop kapan bir yapın varsa girme ama normalde de bünyen sağlamsa hiçbir şey olmaz. İlk gebeliğimde de bunda da girdim ben ileri haftalarda denize baya da uzun süreli girdim yani 3 saat aralıksız yüzdüm hatta gece bebek hiç hareket etmemişti korktum ertesi gün o kadar yuzmemistim.
Talihimyokbahtimkara haklisinesracim Ben çocukluğumdan beri denizden enfeksiyon kaparım göz, kulak vs o yüzden çok istesemde girmiyorum zaten meyilliyim enfeksiyona diye 🤷🏻♀️
Merveesila01 Kovid var boşver bende deniz aşığıyım ama giremiyorum eşim izin vermiyor hasta olmak çok kötü onu da düşün allah korusun bebişe zarar vereblr enfeksiyon
TeoMom Sumeyyeabdi Herhangi riskli bir durumun yoksa girebilirsin tabi sadece çok ıslak kalmamaya dikkat et ve havuza değil denize gir
Gzdeee11 Sumeyyeabdi benim dün kontrolümü vardı 12 haftalığım doktor hamama ve saunaya girmek yok Deniz ve havuza girmek serbest dedi
Gny18 Sumeyyeabdi 27+3 ikizlere hamileyim geçen hafta girdim denize bel sırt ağrilarıma çok iyi geldi canım. Gebeliğin riskli değilse denize girmende bi sorun yok. Havuza girmeyi önermiyor doktorlar. Fazla ıslak kalmamaya çalış.
Senazeynep34 Ben daha sezon açılmadan bile girmeye başladım. Bir şey olmuyor. Guneslendim de ama güneş kremini hiç ihmal etmedim. İlk zamanlar tam yuzemiyordum kasiliyordum ama şuan alıştı vücut eskisinden daha iyi yuzebiliyorum.
_momy_ Sumeyyeabdi benim doktorum yasaklamıştı doktorunuza danış bebiş durumuna göre benim riskli gebelik… bu yaz patladım 38 haftam bugünnnn bu yaz tatil nooo
Burcu0707 Sumeyyeabdi 37 haftadayim bitti 38 dogru gidiyorum 3 aydir neredeyse haftada 3.4 defa denize gidiyorum antalyadayim bir sorun yasamadim mayonu hemen cikarirsan sorun olmaz
Sumeyyeabdi Tamam kızlar cok sagolun detaylı ultrasonum var 2 hafta sonra allah korusun hasta falan olmayım yinede cok Sagol hepinize ❤